Terra Plumbing & Renovation
Terra Plumbing & Renovation beoordelingen (154)
Review door Werkspot-gebruiker uit Rotterdam Beoordeeld op 8 dec 2024Beoordeling: 5 van 5Review door Werkspot-gebruiker uit Rotterdam Werkspot-gebruiker uit Rotterdam
Beoordeeld op 7 dec 2024Beoordeling: 5 van 5Kitten: Douche
Steven heeft echt top werk geleverd. Alles werd eerst netjes schoongemaakt en de oude kit weggesneden. Rondom de RVS douche drain werd een extra behandeling gedaan voordat alles netjes werd afgekit. Kortom top werk. Heel blij met deze mannen. Ook de communicatie verliep prettig.Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden Werkspot-gebruiker uit Leiden
Beoordeeld op 6 dec 2024Beoordeling: 5 van 5Kraan: 1 kraan; Keuken; Kranen installeren, Kraan voor vaatwasser e...
Damien was zeer snel en effectief in het communiceren. Daarnaast was hij ook zeer transparant in de prijsopgave m.b.t. het plaatsen van een vaatwasseraansluiting. Ik zal zeker weer gebruik maken van zijn diensten!Review door Werkspot-gebruiker uit Oegstgeest Werkspot-gebruiker uit Oegstgeest
Beoordeeld op 4 dec 2024Beoordeling: 5 van 5(Bewerkt op 9 dec 2024)Kitten: Toilet
Review door Sasha , Rotterdam Sasha , Rotterdam
Beoordeeld op 2 dec 2024Beoordeling: 5 van 5Kitten: Douche, Bad, Aanrecht, Tegels
Kitting en keukenkraan vervangen ging heel vlot. Netjes werk geleverd!Review door Justin, Rotterdam Justin, Rotterdam
Beoordeeld op 26 nov 2024Beoordeling: 5 van 5Binnenmuur plaatsen: 2 muren; Geen afwerking
Damien en zijn collega’s hebben deze klus super netjes uitgevoerd en binnen de juiste termijn. Tevens leuke gasten! Bedankt!Review door Victor, Noordwijk Victor, Noordwijk
Beoordeeld op 15 nov 2024Beoordeling: 5 van 5Kitten: Toilet
Mannen werken erg netjes en snel. Behulpzaam en duidelijke communicatie. Erg blij met het eind resultaat!Review door Kim, Leiden Kim, Leiden
Beoordeeld op 14 nov 2024Beoordeling: 5 van 5Kraan: 1 kraan; Badkamer; Kranen installeren
Top werk geleverd!! Denken super mee! Echte vakmensen Aanrader!Review door Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer Werkspot-gebruiker uit Zoetermeer
Beoordeeld op 10 nov 2024Beoordeling: 5 van 5Badkamer: Vervangen achterwand toilet en vloer douche
Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem Werkspot-gebruiker uit Haarlem
Beoordeeld op 8 nov 2024Beoordeling: 1 van 5(Bewerkt op 11 nov 2024)Kitten: Douche
Absoluut niet tevreden niet in huren heeft de badkamer gekit met de verkeerde kleur, gaf aan die kleurt nog wel bij, stuk oude kit nog laten zitten. Als we in de buurt zijn komen we langs en doen we de rest maar daar moet je wel voor betalen!!!Reactie van de vakman:
Beste Heer, erg dank voor de review. Verkeerde kleur? u geeft zelf aan dat u de kleur grijs wilde (zie bijlage). wij hebben gekit met de kleur grijs. dus ik weet eigenlijk niet wat u probleem is. Verder oude kit verkleurd en nieuwe is sterker in kleur. Ik heb aangegeven als wij in de buurt zijn deze nog vrijblijvend te komen oppakken. Normaal gesproken is dit toch tegen extra kosten? Ik heb nooit gezegd dat u hiervoor moest betalen. Ik heb zelfs extra kit meegenomen die erg slecht was, hier hebben wij niks voor gerekend. zelfs het doucheglas meegenomen, omdat die erg slecht was. U betaalde kitwerk voor natte gedeelte toch niet voor de gehele badkamer? Moet ik gelijk gehele huis ook kitten voor niks. Ik ben bang dat u een klein beetje in verkeerde wereld leeft. Erg jammer dat het zo heeft moeten lopen. Als wij niet eens de kans krijgen om u tevreden te stellen. gelukkig zijn er genoeg mensen die het wel waarderen.
Reactie geplaatst 11 nov 2024