Terra Plumbing & Renovation

Terra Plumbing & Renovation beoordelingen (176)

• Review door Ger, Papendrecht
    Beoordeeld op 26 jul 2024

Kraan: 1 kraan; Keuken; Kranen installeren

Zonder meer uitstekend. Het zat voor de mannen even niet mee, omdat het loopwerk van de spoelbak van een nieuwere soort was dan de oude aansluitingen. Zij zaten er niet mee en klaarden de klus gewoon om een aantal zaken te modificeren en ter plekke passend te maken. Gewoon geweldig gedaan. Geen cent werd er extra berekend, gewoon het afgesproken bedrag. Klasse en zeer zeker om aan te raden. Stipt op tijd en volgens afspraak. Een echte aanrader dus !!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heemstede
    Beoordeeld op 11 jul 2024

Repareren: Douche (Voegen/kitnaden/vloeren herstellen)

Needed someone urgently and they managed to make it work within a week (working in the evening), so really grateful for this. However after 2 weeks some of the new joints were broken and some others were impacted by some mold. After several contact over WhatsApp, I'm still without news on fixing this (2 months after). I really wanted to give 5/5 for the quick handling, but quality is just not there. Ended up fixing the joints myself, at least I learnt something here.
    (Bewerkt op 23 sep 2024)

Goedemorgen, bedankt dat u de review aangepast heeft van 5 sterren naar 1 ster. U moet begrijpen dat de badkamer en tegels geplaatst zijn op geen solide ondergrond. Wij hebben aangegeven dat voegen voor nu een noodreparatie betreft. De voegen zullen blijven breken. Wij kunnen nog steeds een afspraak maken op het probleem nogmaals te komen bekijken en toch na moet denken aan vloerreparatie. In ieder geval bedankt.

Reactie geplaatst 26 sep 2024
  • Review door Josette van Leeuwen, Den Haag
    Beoordeeld op 9 jul 2024

Kitten: Tegels

Snel en efficiënt, professioneel opgelost!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Gouda
    Beoordeeld op 5 jul 2024

Kitten: Douche

Fijne communicatie en goed werk geleverd!
    Beoordeeld op 5 jul 2024

Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Schilderen, Isolatie

De klus is soepel en vlot verlopen. Communicatie verliep goed en afspraken werden nagekomen. Erg blij met het resultaat!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rijswijk
    Beoordeeld op 24 jun 2024

Waterleiding en riolering: Flexibele leiding permanent afsluiten/af...

• Review door Sandra van Groningen, Rhoon
    Beoordeeld op 23 jun 2024

Kitten: Douche

Er is in mijn badkamer opnieuw gekit en gevoegd om een dreigende lekkage te verhelpen. Damien kwam snel met een scherpe prijs en had op korte termijn tijd voor dit klusje. Het ziet er keurig uit en Damien en zijn medewerker hebben netjes gewerkt en waren vriendelijk. De klus is ook op de afgesproken tijd uitgevoerd. Ik zou ze gelijk inhuren als ik weer zo’n klusje heb.
  • Review door David, Haarlem
    Beoordeeld op 22 jun 2024

Kitten: Douche

Prime werk. Snel en volgens afspraak
  • Review door Tom de Kok, Zoetermeer
    Beoordeeld op 21 jun 2024

Kitten: Naden plafond en twee randen bad kitten

Van het begin af aan duidelijke en vriendelijke communicatie. Afspraak snel gemaakt. Op de dag zelf waren ze meer dan op tijd, gingen direct aan de gang en de klus was snel en uitstekend geklaard. Een klein dingetje ergens anders werd ook gelijk meegenomen. Boel netjes achtergelaten en keurig afgerekend wat was afgesproken. Een fijn bedrijf!
  • Review door Mandy, Leidschendam
    Beoordeeld op 21 jun 2024