Terra Plumbing & Renovation

Terra Plumbing & Renovation beoordelingen (154)

• Review door Ron, Heemstede
    Beoordeeld op 11 jun 2024

Kitten: Douche

Echte vakmensen die zeer professioneel werken en die keurig afspraken nakomen. Echt een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heemstede
    Beoordeeld op 10 jun 2024

Kitten: Douche

• Review door Ben, Dordrecht
    Beoordeeld op 31 mei 2024

Badkamer: 12 m²; Douchbak en tegel en leidingwerk vervangen

Prima, kwamen de afspraak na. Zou zeker dit bedrijf aanbevelen! Netjes en volgens afspraak
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leidschendam
    Beoordeeld op 27 mei 2024

Binnenmuur plaatsen: 2 muren; Schilderen

Hartelijk dank voor het plaatsen van de nieuwe muren. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Vooral je snelheid en heldere communicatie waardeer ik enorm. Alles is keurig en professioneel gedaan.
  • Review door Marcel Malaihollo, Den Hoorn
    Beoordeeld op 25 mei 2024

Kitten: Toilet, Douche, Aanrecht, Tegels

Zeer vriendelijke mannen. Snelle en aardige communicatie. Eerlijke prijs. Voldoende flexibele keuze wanneer ze jouw klus (bij ons kitwerk) kunnen komen doen. Zelfs in de avonduren of in het weekend. Werken netjes (schoenen uit, afval meenemen, roken niet in of om het huis, etc.). Leuk gesprek tijdens de klus. Deze mannen komen zeer betrouwbaar over. Terra is absoluut een bedrijf om te onthouden en om enthousiaste ervaring door te vertellen aan anderen.
  • Review door Jaimy Zappeij , Gouda
    Beoordeeld op 21 mei 2024

Binnenmuur plaatsen: 2 muren; Geen afwerking, Isolatie

• Review door Robin, Leiden
    Beoordeeld op 21 mei 2024

Kraan: 1 kraan; Keuken, Badkamer; Douche installatie vervangen & Kr...

Doucheset en keukenkraan uitstekend gemonteerd en dacht goed mee met alles.
  • Review door Marleen , Zoetermeer
    Beoordeeld op 19 mei 2024

Mengkraan repareren

Ik ben zo blij met mijn badkamer. Mijn douche lekte al een week. In overleg met Damien een nieuwe doucheset aangeschaft. Mijn badkamer heeft er nog nooit zo goed uitgezien. Ik raad deze mannen zeker aan. Je zal er geen spijt van krijgen. Voor mijn douchecabine kom ik zeker bij jullie terug!

Hoi Marleen, dank je wel ! Fijn om te horen dat wij jou gelukkig hebben kunnnen maken, dat is namelijk onze prioriteit. Groetjes, TERRA.

• Review door Wendy, Pijnacker
    Beoordeeld op 15 mei 2024

Toilet repareren: Lekkage

De communicatie verliep prettig. Netjes op tijd en goed werk afgeleverd. Leveren vakkundig werk en hebben goede adviezen. Factuur ook netjes via de mail gestuurd. Als we nog iets hebben, dan komen we zeker terug.

Hoi Wendy, bedankt voor jou woorden . Wij maken onze klanten graag gelukkig met onze professionaliteit en kennis. Groetjes, TERRA.

• Review door Soo Jin Kim, Heemstede
    Beoordeeld op 15 mei 2024

Kraan: 2 kranen; Keuken; Kranen installeren

Heel snel en precies. Dank jullie wel!

Hoi , dank je voor je review. Onze klanten zijn onze prioriteit . Groetjes , TERRA.