SUN-TAG

SUN-TAG beoordelingen (74)

• Review door Gertjan, Groningen
    Beoordeeld op 21 aug 2020
    Kraan: 1 kraan; Buiten; Kranen installeren
    Richard heeft een buitkraan geplaatst bij ons thuis. Hij communiceerde netjes op tijd dat hij later zou zijn vanwege omstandigheden. Richard is duidelijk in zijn uitleg en neemt je mee in de dingen die hij doet. Daarnaast vraagt hij waar nodig om de mening van de klant. Ook heeft hij duidelijk advies gegeven over het te gebruiken materiaal en wat de verschillen daarin zijn. Hij kijkt ook kritisch naar zijn eigen handelen wat aangeeft dat hij vakwerk wil leveren. Wij zijn helemaal tevreden en raden PRC zeker aan!
  • Review door Pieter, Ens
    Beoordeeld op 19 aug 2020
    Gasleiding: Gasleiding installeren
    Duidelijke communicatie, denkt mee met je project en had de klus snel geklaard.
  • Review door Mark, Haren
    Beoordeeld op 11 aug 2020
    Radiatorkranen: 1 kraan; Vervangen
    Heel goed. Kwam meteen de volgende dag en alles werd netjes gedaan
  • Review door Maarten, Groningen
    Beoordeeld op 15 jul 2020
    Elektrische laadpaal: Installatie
    Richard heeft mij prima geholpen en de klus vakkundig geklaard. Communicatie was altijd vlot en direct.
  • Review door Sander, Groningen
    Beoordeeld op 26 apr 2020
    Zonnepanelen: Installeren
    Richard is een vakman die adequaat werkt en snel reageert. Prettig in samenwerking en bereid een extra stap door te denken en daar naar handelen. Hij heeft verstand van zaken als het gaat om electra, zonnepanelen en het installeren daarvan. Kortom vakman om aan te bevelen.
  • Review door Tom, Assen
    Beoordeeld op 30 mrt 2020
    Gasleiding: Gasleiding installeren
    Heel goed contact met hem. Betrouwbare vakman. Erg tevreden met het geleverde werk.
  • Review door Andre van der Pluijm
    Beoordeeld op 28 mrt 2020

Vervangen radiatorkranen

Prima vakman. Verstaat zijn vak. Ondanks dat hij het zeer druk had. Heeft hij mij snel kunnen helpen. Bij volgende klus weet ik bij wie ik kan zijn.
    (Bewerkt op 30 mrt 2020)
  • Review door Michel, Oostwold, Westerkwartier
    Beoordeeld op 28 mrt 2020
    Kraan: 3 kranen; woonkamer en hobbykamer (achterhuis); Kranen repar...
    De tussendoor klus werd snel en goed verzorgt. Ondanks dan de man het reuze druk heeft ben ik snel en goed geholpen. Ook nacontrole was prima in orde. Bij volgende klus weet ik waar ik terecht kan.