Er wordt keurig volgens afspraak gewerkt en het afwerkingsniveau is van hoge kwaliteit!
Daarnaast is de eigenaar uitermate netjes in de omgang en is hij erg nauwgezet in zijn werk.
Een echte aanrader voor uw bestratings werk !!
We zijn superblij met het resultaat van ons nieuwe terras en tuinpad er naar toe.
Ondanks dat het weer (regen & sneeuw) totaal niet meezat. Musa bleef volhouden om tot een schitterend resultaat te komen.
Hartelijk dank!
Een echte aanrader voor uw bestratingsklus.
Sultan bestrating heeft prima werk afgeleverd. Het resultaat ziet er strak uit. (Op de foto zie je het stevige betegelde zandbed als ondergrond voor een nieuwe schuur.) Daarnaast geeft hij goede adviezen. Ik kan Sultan bestrating van harte aanbevelen.
Snel gereageerd, aan afspraken gehouden, netjes en snel gewerkt
Review door Harry van Swinderen
Harry van Swinderen
Beoordeeld op 11 jan 2023
Bestrating
Fijne man die prima vakwerk geleverd heeft. Mocht u op zoek zijn naar iemand voor bestrating, geen twijfel mogelijk, zoek niet verder: kies Sultan bestrating.
We zijn erg blij met het werk dat Sultan Bestrating voor ons heeft gedaan. De nieuwe bestrating van de oprit en de tuin(paden) ziet er heel mooi en strak uit en we kregen goed advies over de steenkeuze en bijv. het hergebruiken van bestaande bestrating. De communicatie was daarnaast prettig en proactief en afspraken werden goed nagekomen. Wij raden dit bedrijf daarom zeker aan!
Ondanks dat het vroor was Musa er iedere dag en verwijderde hij de bestrating. Werkte rustig en precies, stelde vragen en kwam met de beste oplossing. De bestrating ligt er voor zowel de oprit als de achtertuin fantastisch bij.