Sultan bestrating

Sultan bestrating beoordelingen (156)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Mijdrecht
    Beoordeeld op 16 feb 2025
    Bestrating: 80 m²; Oprit, Tuinpaden; Klinkers
    Mehmet heeft heel hard en netjes gewerkt. De oprit en tuinpad liggen er weer prachtig bij. Opgehoogd met zand en stenen omgedraaid en in mooi patroon gelegd. Hij doet wat hij belooft en is heel vakkundig. Echt een aanrader!
  • Review door Veerman, Amersfoort
    Beoordeeld op 6 dec 2024
    Bestrating: 60 m²; Oprit; Bakstenen
    Netjes gewerkt. Mee gedacht om tot bepaalde oplossingen te komen en een zeer vriendelijk. Heel tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 6 dec 2024
    Bestrating: 40 m²; Oprit; Klinkers, Grind
    Erg blij met onze nieuwe oprit. Mehmet werkt heel netjes en komt afspraken keurig na. Aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bodegraven
    Beoordeeld op 8 nov 2024
    Bestrating: 61 m²; Tuin of Patio, Looppad of stoep, Oprit, Tuinpade...
    Mehmet is echt een vakman. We hadden een uitdagende klus; we wilden de hele tuin bestraat hebben met oude gebakken klinkers (elke steen was anders van formaat en vorm). Ik had niet verwacht dat iemand het er zo netjes en strak in zou krijgen. Maar Mehmet is het gelukt, echt een vakman dus. Hij is ook nog eens vriendelijk, een harde werker, duidelijk in de communicatie en vindt niets teveel. Hij levert de beste kwaliteit voor een super eerlijke prijs. Kortom, mega blij dat ik de klus heb overgelaten aan Sultan Bestrating. Ik had geen betere keus kunnen maken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 7 okt 2024
    Bestrating: 42 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Snel contact, heldere correcte communicatie en vakkundige uitvoering van de klus. Wil iets laten bestraten dan is Sultan Bestrating zeker een aanrader