Sultan bestrating

Sultan bestrating beoordelingen (156)

• Review door Wilco, Amersfoort
    Beoordeeld op 27 feb 2021
    Bestrating: 20 m2; Tuin of Patio, Looppad of stoep; Tegels
    Hij reageerde snel op de aanvraag. Heldere afspraken, goed werk geleverd. Alles werd netjes opgeruimd na afloop. Afval werd meegenomen. Vriendelijk en beleefd, heel prettige ervaring.
  • Review door Carla, Utrecht
    Beoordeeld op 24 feb 2021
    Bestrating: 11 m2; Terras of balkon; Tegels
    Sultan heeft bij mij een terrasje verhoogd. Perfect gedaan, ik heb het gelijk in gebruik genomen. De communicatie verliep goed, hij wist wat hij moest vragen, reageerde snel en duidelijk. Ook was hij goed georganiseerd. Sultan kun je dus rustig vragen voor een klus!
  • Review door Pieter, Hilversum
    Beoordeeld op 20 feb 2021
    Bestrating: 12 m2; Tuin of Patio; Klinkers, Tegels, In overleg
    Zee goede bestrater die echt meedenkt en zich aan de afspraken houdt. Hij heeft een klein stukje voortuin bestraat en het is werkelijk prachtig geworden. Echt niets op aan te merken, zal hem nu altijd bellen als ik nog wat nodig heb.
  • Review door Jigal, Amsterdam
    Beoordeeld op 20 feb 2021
    Bestrating: 9 m2; Tuin of Patio; Bakstenen
    De voor -en achter hebben een metamorfose ondergaan door de gouden handen van Sultan. Keurig en kwalitatief hoogwaardig werk geleverd. Betrouwbaar en prettig ten tijde van het maken van de afspraken en ten tijde van het werk. JM - Amsterdam
  • Review door Pieter, Dordrecht
    Beoordeeld op 19 feb 2021
    Tuin aanleggen: 20 m2; Kleine aanpassingen in bestaande tuin
    Musa van Sultan kwam, zag en overwon. Fijne vakman, komt afspraken na en levert snel. Mede dankzij zijn helpende collega was de klus in 3 dagen klaar.