Musa en zijn kornuiten hebben een mooi stukje werk geleverd! 110m2 tuinbestrating opnieuw gelegd (klinkers omdraaien en ophogen). De bestrating kent verschillende legpatronen, met veel schuine overgangen en verschillende niveaus. Na de deal al snel begonnen met het werk en aansluitend afgemaakt. Ik zou hem zo weer vragen.
Ik ben enorm uit de brand geholpen door de heren van Sultan bestrating nadat een eerdere poging tot het terras leggen door onszelf volledig was mislukt. Gelukkig kon men op korte termijn langskomen om het op te lossen en het terras ligt er nu weer prachtig bij.
Hele harde werkers!
Review door Werkspot-gebruiker uit Krimpen aan den IJssel
Sultan bestrating communiceert erg snel en duidelijk. Was iets later dan aangegeven maar meldde dit netjes! Erg goed en professioneel!
Het afgeleverde werk was van hoge kwaliteit. Hij neemt alle tijd om alles goed en vooral erg netjes af te leveren. Ik ben uitermate tevreden over zijn manier van werken.
Terrassen liggen er keurig in. Kwalitatief goed werk voor een scherpe prijs. Denkt goed mee en heeft goed gereedschap zoals trilapparaat en diamantzaag. Zeker een aanrader!