Frank is een echte vakman die ik kan aanraden. Bij ons een badkamer gestuct en mooi werk afgeleverd. Goede afwerking, neemt ook randen goed mee en doet niet moeilijk als iets buiten de afspraak moet gebeuren.
De klus is tot grote tevredenheid uitgevoerd!
- in eerste contact zijn direct de mogelijke data aangegeven;
- goede tips gegeven die ik zelf nog kon voorbereiden
- netjes gewerkt
- communicatie is prima
- prijs was inclusief materiaal en BTW, dit werd ook keurig aangeven
kortom erg tevreden
ps. Reageer alleen op die vakman waar je ook verder mee wilt! Werkspot vraagt al geld als je op 'geïnteresseerd' klikt!
In ons zomerhuis komt een nieuwe keuken. Frank heeft de wanden vooraf weer schitterend mooi gestuct. Omdat de wanden ietwat krom liepen heeft hij dat mooi vlak getrokken.
Goed meegedacht! Geen haastwerk, maar echt kwaliteit. Een aanrader voor je klus!
7 Februari hebben wij een zolderkamer wand laten stucen door Frank. Daar er enige spoed was aangezien we op zeer korte termijn de woning moesten betrekken was het prettig dat Frank al snel beschikbaar was. Stipt op de afgesproken tijd aanwezig op lokatie en ging direct aan de slag. Binnen een mum van tijd was de wand snaar strak en glad. Onze ervaring met Frank is zeer goed bevallen, en wij zullen in de toekomst zeker weer een beroep doen op zijn diensten. Frank bedankt!
Frank van Gaalen reageerde snel op de opdracht en binnen een dag kwam hij al zijn stucwerkzaamheden uitvoeren. Frank is duidelijk,vertelt wat hij doet en denkt ook mee. Hij geeft ook advies. Frank houdt van een praatje, maar werkt ondertussen snel en netjes.
De wanden zien er prachtig uit voor een goede prijs.