Stukadoorsbedrijf Van Gaalen

Stukadoorsbedrijf Van Gaalen beoordelingen (477)

• Review door D.J., Bussum
    Beoordeeld op 1 jul 2020
    Stucen: 15 m2 plafonds
    Betrouwbaar en komt afspraken, ik ben zeer tevreden met het resultaat! Echte vakman.
  • Review door Marco, IJsselstein
    Beoordeeld op 5 jun 2020
    Stucen: 9 m2 plafonds
    Frank is een echte vakman die ik kan aanraden. Bij ons een badkamer gestuct en mooi werk afgeleverd. Goede afwerking, neemt ook randen goed mee en doet niet moeilijk als iets buiten de afspraak moet gebeuren.
  • Review door Jaap, Nieuwegein
    Beoordeeld op 3 jun 2020
    Stucen: 8 m2 wanden
    De klus is tot grote tevredenheid uitgevoerd! - in eerste contact zijn direct de mogelijke data aangegeven; - goede tips gegeven die ik zelf nog kon voorbereiden - netjes gewerkt - communicatie is prima - prijs was inclusief materiaal en BTW, dit werd ook keurig aangeven kortom erg tevreden ps. Reageer alleen op die vakman waar je ook verder mee wilt! Werkspot vraagt al geld als je op 'geïnteresseerd' klikt!
  • Review door Kees, Veenendaal
    Beoordeeld op 24 mrt 2020
    Stucen: 11 m2 wanden
    Betrouwbare vakman. Op afspraak en volgens afspraak. Nette prijs. Aardige kerel en zeer tevreden. Kortom aanbeveling voor al uw stucwerk.
  • Review door Ton, Maarn
    Beoordeeld op 15 mrt 2020
    Stucen: 10 m2 wanden
    In ons zomerhuis komt een nieuwe keuken. Frank heeft de wanden vooraf weer schitterend mooi gestuct. Omdat de wanden ietwat krom liepen heeft hij dat mooi vlak getrokken. Goed meegedacht! Geen haastwerk, maar echt kwaliteit. Een aanrader voor je klus!
  • Review door Koen, Ede
    Beoordeeld op 26 feb 2020
    Stucen: 15 m2 wanden
    7 Februari hebben wij een zolderkamer wand laten stucen door Frank. Daar er enige spoed was aangezien we op zeer korte termijn de woning moesten betrekken was het prettig dat Frank al snel beschikbaar was. Stipt op de afgesproken tijd aanwezig op lokatie en ging direct aan de slag. Binnen een mum van tijd was de wand snaar strak en glad. Onze ervaring met Frank is zeer goed bevallen, en wij zullen in de toekomst zeker weer een beroep doen op zijn diensten. Frank bedankt!
  • Review door Fulco, Alkmaar
    Beoordeeld op 15 feb 2020
    Stucen: 14 m2 plafonds
    Een gezellige vakman!
  • Review door Jordi, Almere
    Beoordeeld op 16 jan 2020
    Stucwerk repareren: Gaten of scheuren
    Mijn ervaring is zeer goed! Frank werkt hard en houd ook erg van slap ouwehoeren. Ik zou hem zeker nog eens bellen als ik weer een klus heb.
  • Review door Sjoert, Urk
    Beoordeeld op 13 okt 2019
    Stucen: 17 m2 wanden
    Top gozer, prima werk afgeleverd.
  • Review door Marlies, De Meern
    Beoordeeld op 12 sep 2019
    Stucen: 10 m2 wanden; 10 m2 plafonds
    Frank van Gaalen reageerde snel op de opdracht en binnen een dag kwam hij al zijn stucwerkzaamheden uitvoeren. Frank is duidelijk,vertelt wat hij doet en denkt ook mee. Hij geeft ook advies. Frank houdt van een praatje, maar werkt ondertussen snel en netjes. De wanden zien er prachtig uit voor een goede prijs.