Stukadoorsbedrijf Van Gaalen

Stukadoorsbedrijf Van Gaalen beoordelingen (477)

• Review door Debbie, Amersfoort
    Beoordeeld op 26 jan 2021
    Stucen: 5 m2 wanden
    Frans is echt een vakman! De klus is heel netjes gedaan. Echt een aanrader! Ik zou niet meer verder kijken en Frans inschakelen. De prijs kwaliteit verhouding is ook super. Het is boven verwachting zo netjes. Dank je wel. Groetjes Debbie
  • Review door Carolien, Huizen
    Beoordeeld op 20 dec 2020
    Stucwerk repareren: Gaten of scheuren
    Top werk geleverd, tegen een prima prijs. Na het plaatsen van de klus op Werkspot, is de muur binnen 3 dagen gestuct. Communicatie is vlot, duidelijk en direct. Aanrader!
  • Review door Harry, Vleuten
    Beoordeeld op 15 dec 2020
    Stucen: 10 m2 wanden
    Super gezellige vakman met een spiegelglad resultaat!
  • Review door Tuan, Amsterdam
    Beoordeeld op 9 dec 2020
    Stucen: 9 m2 wanden
    Prima werk geleverd voor een goede prijs.
  • Review door Saskia, Almere
    Beoordeeld op 1 dec 2020
    Stucen: 12 m2 wanden; 3 m2 plafonds
    Was een zeer prettige ervaring. Frank was zeer prettig in de omgang. Levert goed werk en houdt zich aan de afspraken. Een ervaren vakman die weet wat hij doet en zeer goede kwaliteit levert. We zijn uiterst tevreden en kunnen hem zeer aanbevelen. Frank ontzettend bedankt voor het geweldige resultaat. Fam Osewoudt (Saskia en Jordan)
  • Review door Joost, Baarn
    Beoordeeld op 30 nov 2020
    Stucen: 8 m2 plafonds
    Frans levert tegen een aantrekkelijke prijs uitstekend werk af. Bakkie koffie en wat fris er in en Frans stuukt je plafond netjes af. Een van de weinige werkspot aanbieders die een reële prijs biedt zonder nonsens en praatjes. Kletsen tijdens het klussen kan hij wel goed :-)
  • Review door Michel, Utrecht
    Beoordeeld op 15 nov 2020
    Stucen van plafond en muren in de keuken
    Het is al een paar jaar geleden; maar het was een perfect uitgevoerde klus.
  • Review door Richard, Zaandam
    Beoordeeld op 15 sep 2020
    Stucwerk repareren: Buitenpui geplaatst, binnenkant moet aangeheeld...
    Frank was netjes op tijd en op korte termijn beschikbaar. Hier waren we erg blij mee. Het was een uitdagende klus, die Frank super en professioneel heeft afgewerkt. Daarnaast brengt hij een gezellige noot mee en luistert naar de wensen van zijn klant. Mochten we nog een stucklus hebben, zullen we zeker weer een beroep doen op Frank van Gaalen. groet Richard en Linda
  • Review door Ron, Maarssen
    Beoordeeld op 7 sep 2020
    Stucen: 8 m2 plafonds + muur woonkamer 9,5mtr x 2,5mtr
    Ervaren vakman en ook nog eens een gezellige prater. Harde werker en levert zeer mooi werk af. Echt een aanrader! Dankjewel Frank voor het mooie gladde plafond en de gladde strakke muur!
  • Review door Rianne, Almere
    Beoordeeld op 19 jul 2020
    Stucen: 8 m2 wanden
    Van Gaalen heeft de muur achter onze nieuwe keuken gestuct. Heel tevreden over het resultaat! Prettig in de communicatie en het werk was snel gedaan.