Stukadoorsbedrijf Van Gaalen

Stukadoorsbedrijf Van Gaalen beoordelingen (477)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 6 apr 2010
    1 slaapkamermuur
    Prachtig vakwerk voor een mooie prijs en echt een aanrader ! Voor de volgende keer weet ik wel bij ik moet zijn.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 31 mrt 2010
    spagtelputz renoveren max. 15 m2
    Aardige man. Netjes gewerkt en steeds op tijd. Extra werk verricht, maar de geboden prijs aangehouden. Heel tevreden! We weten nu bij wie de volgende keer aankloppen. Wij gaan hem zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden. Top!
  • Review door Albert Boersma, Amersfoort
    Beoordeeld op 26 feb 2010
    stuccen van nieuw geplaatste wandjes op gipsplaten
    Steven is een echte vakman. Was conform afspraak keurig op tijd en heeft de klus snel en vakkundig geklaard. Ik kan Frank bij iedereen aanbevelen. vriendelijke groet Albert
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bunnik
    Beoordeeld op 23 feb 2010
    stuccen 4 verschillende muren totaal ongeveer 30 m2
    Frank kon op hele korte termijn onze muurtjes stuccen. Dit heeft hij op een professionele manier gedaan, de muren zien er strak uit. Ook gaf hij nog nuttige tips voor andere klussen in huis. We zouden Frank zo weer inhuren.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Purmerend
    Beoordeeld op 22 jan 2010
    2 wanden stucen
    Frank is een prima vakman. Klus is naar behoren en tevredenheid uitgevoerd. Daarnaast is Frank een aardige en vriendelijke gozer.
    Beoordeeld op 4 jan 2010
    Stuccen van de Keuken
    Dank voor de prettige samenwerking! Snel, flexibel en een vakman. Ik zou hem voor een volgende klus weer vragen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Diemen
    Beoordeeld op 13 dec 2009
    stucwerk plafond kinderkamer
    Prima werk geleverd en Frank een relaxte kerel.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Weesp
    Beoordeeld op 5 dec 2009
    Schouw open haard glad glad stuccen
    Frank heeft prima werk geleverd en de muur zeer netjes afgewerkt. Goed gebruik van materialen en hij nam de tijd om het werk uit te voeren. Zou Frank opnieuw bellen bij een volgende klus.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 29 nov 2009
    Plafond badkamer stuccen
    Mooi strak plafond, goed afgewerkt en veel nuttige adviezen gekregen. Ook is de boel weer netjes afgeleverd...erg belangrijk omdat het om een spilnternieuwe badkamer gaat. Zou de heer van Gaalen zo weer inzetten voor een volgende klus!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 27 nov 2009
    Stucwerk dakkapel
    Zeer goed vakwerk voor een goede prijs. Meneer van Gaalen is een vakman en dat is terug te zien in het resultaat. Zeer nauwkeuri