Ze hebben prima werk afgeleverd en heeft een goede prijs kwaliteit verhouding!
Onze kinderkamer is heel mooi geworden en mochten we weer een stukadoor nodig hebben zouden we hen zo weer benaderen.
Ook waren ze binnen korte tijd beschikbaar en was het ook binnen een dag klaar! Ze hadden van alles bij zich om werk meteen af te maken.
De heer Van Gaalen heeft werkelijk vakwerk geleverd, het ziet er keurig uit. Alles is gedaan zoals afgesproken. Hij heeft zelfs meegedacht en advies gegeven over verdere afwerking en andere klussen en na afloop alles netjes achtergelaten. Niets op aan te merken, ik zal hem bij een volgende klus wederom bellen.
Nadat hij ons eerst goed advies had gegeven betreft het voorbereiden van de muur heeft hij de muur top afgewerkt. Kort samengevat: snel, goede service en top kwaliteit. Een echte aanrader!
Dit is met recht de beste vakman op het gebied van stuken die ik ooit in huis heb gehaald. Mijn klus moest op korte termijn gebeuren, en hij kon direct bij mij aan de slag.
Muren zo glad als een aal en een prachtig schuurplafond.
Deze gezellige vent weet waar hij over praat, geeft zeer vakkundig advies en raffelt zijn werk niet af. Bedankt Frank voor je mooie afgeleverde werk. Ik hoop dat we elkaar nog eens tegenkomen.
Groet, Edwin van der Linde