Stukadoorsbedrijf Van Gaalen

Stukadoorsbedrijf Van Gaalen beoordelingen (477)

• Review door Marjol, Amsterdam
    Beoordeeld op 2 mrt 2014

Voormalige tegelwand keuken gladstucen 12m2

Frank heeft in no-time een toegetakelde voormalige tegelwand in de keuken zo glad als een spiegel gepleisterd. Hij kon meteen aan de slag en stond stipt op tijd op de stoep. Het is een vrolijke kerel met een vlotte babbel, die ondertussen gewoon lekker doorwerkt. Alles is netjes achtergelaten, zelfs de moeilijke hoekjes zijn mooi afgewerkt. Ik kan Van Gaalen aan iedereen aanraden!
  • Review door Bieke, Haarlem
    Beoordeeld op 26 feb 2014

stucwerk benedenverdieping Haarlem

Resultaat is superstrak! Frank werkt goed door en was dan ook eerder klaar dan gedacht. Denkt goed mee en is gezellig in de omgang. De volgende keer vragen we Frank zeker opnieuw!
  • Review door Eelke, Hilversum
    Beoordeeld op 20 feb 2014

5 mm dik pleisterlaag aanbrengen in badkamer

Deze vakman raadde ons schuurgips aan in onze badkamer vanwege de gebrekkige ventilatie en de aanwezigheid van schimmelsporen. Dit advies is dankbaar opgevolgd en pleister werd dus schuurwerk. Frank heeft de klus mooi geklaard, netjes en vlot, en voor schappelijke prijs dus we zouden hem zeker aanraden.
  • Review door joris, Lisserbroek
    Beoordeeld op 11 feb 2014

Keuken Muren stuken m.b.t. plaatsen nieuwe tegels

frank is een fijne en aardige ervaren klusser. echt een vakman.
  • Review door Grace, Almere
    Beoordeeld op 7 feb 2014

Het stuken van een muur met steenstrips/opvullen van ongeveer 0,75...

Het is een prachtige strakke muur geworden. Een goede prijs en een geweldige vakman. Als ik ooit nog een stukadoor nodig heb dan weet ik waar ik moet zijn.
  • Review door W., De Meern
    Beoordeeld op 2 feb 2014

Slaapkamer stuken (23m2)

Frank heeft bij ons mooi werk afgeleverd. Alles volgens afspraak en met een super strak resultaat. Een echte vakman. Zeker aan te raden!!
  • Review door Tim, Naarden
    Beoordeeld op 2 feb 2014

herstellen stucwerk

Wij zijn zeer tevreden over het werk dat Frank bij ons verricht heeft. Vanwege de kou buiten nam het drogen wat meer tijd in beslag, maar Frank nam gewoon de tijd om de muur af te maken. Een uurtje meer werk mocht een goed resultaat niet in de weg staan, en het resultaat mag er dan ook zeker zijn. Het is super strak en glad geworden. Onze complimenten !!
  • Review door rene, Amersfoort
    Beoordeeld op 5 jan 2014

wanden glad maken

mr van gaalen heeft prima werk afgeleverd zeker een aanrader volgende klus ook al met hem door genomen
  • Review door Raymond, Almere
    Beoordeeld op 26 dec 2013

Spoedopdracht spachtelputz 5,5m2

Betrouwbare vakman die eerlijk zijn mening geeft en goed meedenkt. Hij kon direct aan onze klus beginnen en heeft een net resultaat opgeleverd!
  • Review door Maarten, Amsterdam
    Beoordeeld op 19 dec 2013

Stucen plafond woonkamer en verwijderen verlaagd plafond

Frank heeft ons een prachtig gestuct plafond afgeleverd. Het is een echte vakman die niet van half werk houdt en hij neemt dan ook de tijd om alles mooi af te werken. Ik kan Frank zonder aarzelen aan iedereen aanbevelen!