Stukadoorsbedrijf Van Gaalen

Stukadoorsbedrijf Van Gaalen beoordelingen (477)

• Review door Carina, Almere
    Beoordeeld op 26 feb 2016

Stucen van 2 muren. Ongeveer 13m2

Frank is een aardige man die zijn werk erg goed doet. Hij praat veel maar dat vond ik gezellig. Onze keukenmuren zijn mooi glad. Als tip zou ik willen meegeven dat Frank aan klanten moet aangeven dat de muren behang vrij moeten zijn. Op een klein muurtje zat nog wat behang wat Frank er eerst heeft afgehaald voor mij. Dit gaf hem enige vertraging maar daar maakte hij gelukkig geen probleem van.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Driebergen-Rijsenburg
    Beoordeeld op 23 feb 2016

Stucen plafond badkamer (5,44m2) en plafond keuken (5m2)

Fantastisch werk. Aardige vent. Had goede tips en heeft zeer goed werk geleverd.
  • Review door Marco, Soest
    Beoordeeld op 9 feb 2016

Keuken achterwand stucen

Super strak werk en hij kon op korte termijn langs komen! Zeer tevreden! Bedankt
  • Review door Pim, Lelystad
    Beoordeeld op 8 feb 2016

Het stucen van 3 wanden.

Wat een mooi resultaat vandaag van Frank gekregen. Super gladde wanden en ook nog eens een gezellige vent. Nieuw stucwerk zal zeker weer door Frank gedaan worden. Mits hij natuurlijk niet de jackpot in de Staatsloterij wint :) Op en top een vakman.
  • Review door jw, Hilversum
    Beoordeeld op 5 feb 2016

5 m stucwerk schuine/rechte wand

Hoi Frank, deze keer weer net zo strak als de vorige keer! Dankjewel
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Doorn
    Beoordeeld op 1 feb 2016

stuucwerk 21m2 muur en 7m2 plafond

• Review door Danielle, Amersfoort
    Beoordeeld op 28 jan 2016

Stucen keukenmuur

Onze keuken en vervolgens ook de woonkamer zijn netjes gestukt. De prijs/kwaliteitverhouding is erg goed. Frank is gezellig, komt zijn afspraken goed na en denkt goed mee. Sommige kleine schoonheidsfoutjes, maar het eindresultaat is al met al mooi geworden.
  • Review door gerrit, Almere
    Beoordeeld op 21 jan 2016

Toiletruimte stucen.

Frans is een echte Amsterdammer Altijd een praatje onder het werk Prima werk afgeleverd alles mooi strak afgeleverd Zeker een aanrader
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorthuizen
    Beoordeeld op 18 jan 2016

Stucen wanden keuken

Frank was er op de afgesproken datum en was keurig op tijd. Heeft de wanden heel netjes afgewerkt en heeft op ons verzoek ook nog het plafond meegenomen. Frank is heel gezellig, praat honderduit maar werkt ondertussen hard door met als resultaat prachtige wanden en een mooi glad plafond. Nog ontzettend bedankt Frank!
  • Review door Yvon, Almere
    Beoordeeld op 11 jan 2016

tegelklaar maken en 6 m2 sausklaar

Topwerk, goed meegedacht en alles volgens afspraak goed geregeld. Aanrader!