Stukadoorsbedrijf Van der Kruit & Zn. V.O.F.

Stukadoorsbedrijf Van der Kruit & Zn. V.O.F. beoordelingen (49)

Beoordeeld op 24 nov 2012

vakantiehuis in frankrijk stukadoren en sierlijsten

stukadoors kruit kwamen met 7 man naar frankrijk en hebben in 1 week heel het huis gestuukt en lijsten en ornamenten geplaatst. Wij konden het niet geloven echte vakmannen !! Alles netjes afgewerkt en opgeruimd . Een echte aanrader dus.
    Beoordeeld op 24 nov 2012

betoncire,betonlook,tadelakt,pandomo

De prijs was goed niet te duur vergeleken met andere stucadoors. Ook hebben ze goed werk geleverd precies hoe we het willen. De stucadoors hebben ook goed mee gedacht over bepaalde oplossingen. Ik wil jullie bij deze nog een keer bedanken voor de prachtige badkamer die jullie gemaakt hebben voor ons . Groetjes Roos
    Beoordeeld op 22 nov 2012

plafond woonkamer stuccen

zeer snel konden de stukadoors beginnen dat was zeer fijn want anders moesten we weer heel de planning omleggen.We zijn niet voor de goedkoopste gegaan maar naar onze mening wel naar de beste. Omdat wij van tevoren naar verschillen werken zijn wezen kijken van verschillende vakmannen . Hebben we gezien dat van der Kruit het best kon stucen en de manier van omgang was ook erg prettig .
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 5 sep 2012

Schilder klus, schrootjes wanden en plafond, latexen stucwanden en...

Helaas is het schilderwerk en vooral de oplevering niet geworden wat we ervan verwacht hadden. We zijn vier dagen bezig geweest om alles wat niet wit had moeten worden schoon te maken! Daarnaast zijn er lampen vervangen, omdat deze meegespoten waren! Verf is lamg niet overal volledig dekkend aangebracht.m en badkamer hebben we, na extra werk van schilder, alsnog zelf geverfd! Al met al geen aanrader, wat onze ervaring betreft!
  • Review door Jeffrey, Rotterdam
    Beoordeeld op 7 aug 2012

KORTE TERMIJN: Spackspuiten woning

• Review door Dick, Rotterdam
    Beoordeeld op 8 apr 2012

Keuken

Dik tevreden over alles. De helderheid en openheid met afspraken maken. Het meedenken.... afspraken nakomen. Een aanrader!!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Gouda
    Beoordeeld op 23 mrt 2012

vervangen gipsplaten+stucen+sauzen

• Review door Astrid, Ridderkerk
    Beoordeeld op 23 feb 2012

Stucwerk en vervangen verlaagd plafond

Keurige snelle offerte. Aan de hoge kant, maar werk perfect uitgevoerd. Hard werken, creatief en volgens afspraak.
  • Review door charlot, Rotterdam
    Beoordeeld op 5 sep 2011

SPOED ROTTERDAM: wit schilderen en afwerken 2 verdiepingen

Het schilder- en reparatiewerk aan muren, plafonds en ornamenten is goed, snel en vakkundig uitgevoerd. Cocky en z'n mannen hebben verstand van zaken en zijn zeer toegewijd. Ze kunnen oplossingsgericht denken, zijn van meerdere markten thuis en daarom fixen ze op dit moment ook de badkamer, wat elektriek en andere dingen. Zodra de offerte rond is, hoef je je om de klus geen zorgen meer te maken.
    Beoordeeld op 31 aug 2011

schilderwerk woning 3 etage's

Een goed bedrijf met echte vakmensen . Alles liep volgens planning en het resultaat is prachtig. Er was in me keuken een beschadiging aan een deur en dat hebben ze kosteloos meegenomen. Met vriendelijke groet, Cor Jansen