Stukadoors & Spuitbedrijf A.A.Tucconi

Stukadoors & Spuitbedrijf A.A.Tucconi beoordelingen (446)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Zuid-Scharwoude
    Beoordeeld op 29 jan 2022

Stucen: 33 m² wanden; 15 m² plafonds; Slaapkamer(s)

Ik ben blij dat Giancarlo uiteindelijk toch de klus heeft geklaard. Het ziet er, op watpuntjes na, goed uit. Zéker omdat hij moest werken met mijn voorwerk van de zolder (dat betekent dat het door een doe-het-zelver is gemaakt en dat er dus niet een professionele basis was voor het stucwerk (‘het is niet scheef, maar het is míjn klus ). En als er voor een ervaringen stukadoor bepaalde dingen zijn, die hij liever anders zat. Giancarlo heeft het wel aangegeven en ik ging akkoord met evt schoonheidsfoutjes. Maar daar is mijn positieve bijdrage aan deze stukadoor wel gemaakt. Als je een lange adem hebt en niet de jackpot kan/ wil betalen, dan kan je echt wel contact op even met dit bedrijf. Giancarlo is een jonge gozer die best goed werk verricht. In het nakomen van afspraken moet hij echter nog een hoop leren, net als in zijn communicatie. Ik ga het niet redden binnen de 1000 woorden om het hele verhaal te doen, maar ik neem aan dat een goed verstaander een half woord nodig heeft.
  • Review door Jeroen, Alkmaar
    Beoordeeld op 24 jan 2022

Stucen: 40 m² wanden; 20 m² plafonds; Keuken

Super aardige gasten, nemen de tijd om de klus perfect af te ronden. Ik raad ze zeker aan voor een klus
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Julianadorp
    Beoordeeld op 11 jan 2022

Stucen: 45 m² wanden; 25 m² plafonds; Zolder

Stipt om 07:00 stonde de mannen er Prachtige Zolder geworden! Kwamen zelfs nog even terug om wat ik zelf stuk heb gemaakt te repareren
  • Review door Hans, Zaandam
    Beoordeeld op 10 jan 2022

Stucen: 15 m² wanden; Badkamer

De mannen hebben vorig jaar een aantal opdrachten uitgevoerd in me woning, Wat een vak lui! Nog steeds dik tevreden super aardige en mee dekende mensen!
  • Review door Mike, Amsterdam
    Beoordeeld op 8 jan 2022

Stucen: 45 m² wanden; 20 m² plafonds; Keuken

Erg bedankt Sebastiano en broertje voor het super snelle en nette werk! Nu kunnen we genieten van de mooie woonkamer/keuken!
  • Review door Rick, Nieuwe Niedorp
    Beoordeeld op 8 jan 2022

Stucen: 10 m² wanden; 15 m² plafonds; Gang

Wat een top bedrijf is dit zeg! Komen hun afspraken na en werken heel netjes! Had verwacht dat het een troep zou worden wat je vaak hoort over stukadoors, Nou deze vak leiden hebben het tegen deel bewezen! Ik vroeg of ze ook nog tijd hadden voor een cinewall te stucen. En zelfs dat was geen enkel probleem voor ze beetje passen en meten en ze hebben de klus geklaard! Een dikke dikke tien!
  • Review door Coen, Castricum
    Beoordeeld op 7 jan 2022

Stucen: Hele woning; 80 m2 wanden; 120 m2 plafonds

Helaas minder tevreden dan vooraf gedacht. Qua communicatie ging het goed. Ik ben blij dat hij ook meedacht toen alles in 1x langer moest duren. Helaas was het werk vrij slordig en zijn onze trappen als stucloper gebruikt en dat is natuurlijk echt niet goed.
  • Review door Rody, Medemblik
    Beoordeeld op 22 dec 2021

Stucen: 6 m² wanden; Keuken

• Review door Tim, Alkmaar
    Beoordeeld op 18 dec 2021

Stucen: Woonkamer; 25 m2 wanden; 30 m2 plafonds

De woonkamer en badkamer zijn prachtig gestucced door de familie Tucconi. Strak afgewerkt stucwerk, ook bij wat moeilijke plekken zoals de open haard schouw of nis in badkamer. Woonkamer ook laten spuiten, wat erg mooi is geworden. Werken erg netjes, plakken/dekken alles goed af en ruimen daarna ook alles netjes weer op. Goede communicatie en flexibiliteit om extra werk tussendoor uit te voeren. Erg blij mee!
  • Review door Maayke, Bergen
    Beoordeeld op 8 dec 2021

Stucen: 7 m² wanden; maayke Conjong

Vriendelijke mensen en goed werk geleverd! Zover ik kan beoordelen een betrouwbaar bedrijf met fijne mensen.