StucHolland

StucHolland beoordelingen (70)

• Review door Mike de boer, Apeldoorn
    Beoordeeld op 3 feb 2023

Stucen: 12 m² wanden; Keuken

Super goed bevallen, aardige jongens, strak werk, netjes, 100% een aanrader! Contact is goed netjes.
  • Review door Gert Arkema, Veenendaal
    Beoordeeld op 16 jan 2023

Stucen: 8 m² wanden; Badkamer

Prima communicatie en hij kon snel beginnen. Strak resultaat en een heel schone werker! Top
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Mijdrecht
    Beoordeeld op 10 nov 2022

Spachtelen : 9 m² wanden; Wandje ca. 9 m2

Zeer aardige jongeman. Harde werker en vakman. Zeer tevreden over het spachtelputz resultaat.
    Beoordeeld op 24 okt 2022

Stucen: 20 m² wanden; Badkamer

(Bewerkt op 13 jun 2023)

Hi Branka, Wij hebben de eerste dag aangegeven dat we de plafond niet sauzen omdat het niet onze specialiteit is. Tijdens het bezichtigen, kan het zijn dat je het verkeerd begreep. Wij hebben alsnog hiervoor 250,- euro korting gegeven om u tegemoet te komen. Wij zien daar een foto van het werk wat nog niet af was, wij hebben dit later alsnog mooi afgewerkt. Graag willen we een eerlijke foto van nu. Tot vandaag zijn we nog bereid uw alsnog hiermee te helpen, u kunt ons bellen zodat we toch samen er mee uitkomen.

Reactie geplaatst 28 okt 2022
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorthuizen
    Beoordeeld op 23 aug 2022

Stucen: Stuc bijwerken om haard

Er moest een deel stuc worden bijgewerkt rond de haard. Dit ziet er nu weer heel netjes uit en is met kwaliteit uitgevoerd. Ook kon de klus snel worden ingepland wat heel prettig was. Zeer tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ede
    Beoordeeld op 27 jul 2022

Stucen: 2 m² plafonds; Badkamer

Prima samenwerking gehad voor het stucken van een badkamerplafond. Er werd snel gereageerd en op korte termijn kon de klus gepland worden. StucHolland werkt netjes en ruimde ook nagenoeg al het afval op.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wageningen
    Beoordeeld op 12 jul 2022

Stucen: 8 m² plafonds; Badkamer

Vriendelijke, hardwerkende stucadoor. Gevraagd stucwerk van plafond met structuur. Ressel heeft aangegeven dat schuurwerk niet zijn specialisme is. Dat is helaas zichtbaar, afhankelijk van lichtval. Voor glad afgewerkt stucwerk zou ik hem zeker aanraden. Voor schuurwerk niet.
  • Review door Sander, Vleuten
    Beoordeeld op 15 apr 2022

Stucen: 24 m² wanden; 6 m² plafonds; Badkamer

Wanden heel erg mooi geworden, de vloer was buiten de schuld van Stucholland beschadigd geraakt. Is daarna netjes en naar tevredenheid opgelost. Het is ook een leuke gast, gezellig om over de vloer te hebben.
    (Bewerkt op 12 mei 2022)
  • Review door Ludo C.P., Zutphen
    Beoordeeld op 24 mrt 2022

Stucwerk repareren: Gaten of scheuren, Spuitwerk heeft los gelaten

Leuke betrouwbare goeie kerel.
  • Review door Norbert, Renkum
    Beoordeeld op 8 mrt 2022