Stucadoorsbedrijf Stroet

Stucadoorsbedrijf Stroet beoordelingen (98)

Beoordeeld op 16 apr 2013

Nieuwbouw app spagtelen

De stukadoor heeft vakwerk afgeleverd, hij heeft alles netjes afgeplakt en later alles netjes opgeruimd. Hij heeft zelfs nog iets extra's gedaan voor mij, de kozijnen en deuren liet hij netjes achter. Bedankt stroet, tot de volgende klus.
  • Review door Sander, Utrecht
    Beoordeeld op 5 dec 2012

Strak maken muren

Arnold Stroet is een echte vakman en prima kerel. Hij communiceert op tijd, werkt zeer opgeruimd en het resultaat is goed. We zijn zeer tevreden over de uitvoering van onze klus.
  • Review door Remco, Utrecht
    Beoordeeld op 5 nov 2012

Stucwerk plafond

Gebeld, afspraak inspectie, kennismaking, start werk in overleg. Afspraken perfect nagekomen. Vriendelijk, stipt, sociaal, netjes (dekt af en ruimt zooi op) en bovenal een prachtig strak resultaat!
  • Review door Nicolette, Cothen
    Beoordeeld op 23 jul 2012

Repareren stuk buitengevel

De klus is keurig verzorgd tegen een goede prijs.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Woerden
    Beoordeeld op 6 jun 2012

stuccen appartement

De heer Stroet is een kordate stucadoor; goed advies en binnen een week offerte met planning. Werkt netjes en schoon. Resultaat is prachtig geworden. Mooi strak en vlak. Nog maals mijn complimenten!
  • Review door J., Utrecht
    Beoordeeld op 14 mrt 2012

Stucen (glad oppervlak) ca. 85m2

Arnold Stroet is langs geweest om het werk te bekijken en kon ons direct een (nette) prijs geven en aangeven waneer hij beschikbaar was. We zijn zeer tevreden over het resultaat en alles is keurig binnen de planning en budget gebeurd. Hij heeft de werkplek netjes achtergelaten. Tevens heeft hij nog een aantal kleine puntjes ook voor ons opgepakt zonder deze in rekening te brengen. Hij heeft ons geadviseerd m.b.t. de afwerking van een wand in onze kamer, zodat de uitstraling goed past bij de bestaande wanden (deze zijn in het verleden gespoten) en ook aangegeven hoe we onze nieuwe kamer het beste verder kunnen afwerken. Bedankt voor het goede werk! Gr. Jedidja & Maaike
  • Review door Jasper, Utrecht
    Beoordeeld op 11 jan 2012

Stucen nieuwe voorzetwand (gips)

Inmiddels is het 4 weken geleden dat Arnold bij ons heeft gestuct. Het eindresultaat is erg goed te noemen. In totaal is hij 2 keer langs geweest. De 1e keer adviseerde hij om e.e.a. te wijzigen voor een beter eindresultaat. Slechts 3 dagen later kon hij al terug komen voor het definitieve stucwerk. Na het stucwerk heeft hij alle rotzooi netjes opgeruimd en meegenomen. Daarnaast is het gewoon een leuke sociale kerel. Een volgende opdracht laten wij weer door hem uitvoeren!
  • Review door Anne, Utrecht
    Beoordeeld op 26 dec 2011

stucadoor gezocht die op korte termijn onze bovenverdieping kan stuken

Beoordeeld op 19 dec 2011

Stuken van plafonds

Mooi werk, meegedacht met wat oplossingen voor ander werk en snel uitgevoerd. Prima gedaan!
  • Review door Gijs, IJsselstein
    Beoordeeld op 26 nov 2011

Kamer gladstuken

Top! Zeer flexibel in de afspraak, kon direct aan de slag. Goede communicatie en resultaat ziet er zeer strak uit!