Stucadoorsbedrijf Stroet

Stucadoorsbedrijf Stroet beoordelingen (98)

• Review door Erik, Culemborg
    Beoordeeld op 9 apr 2014

Stucen woonkamer slaapkamer

Arnold heeft bij mij prima werk geleverd, de wanden en plafonds zijn prachtig glad getuct. Ook de vele lastige plekken (die ik zelf had gecreëerd door het verbouwen) heeft hij keurig weg weten te werken.
    Beoordeeld op 8 apr 2014

Stuken en schilderen

Vakman met ook contacten buiten zijn eigen specialiteit. M.u.v. de schilder waren allen kundige mensen en professionals. Arnold houdt zich aan afspraken, denkt mee over de klus en houdt je op de hoogte van vorderingen. Levert kwaliteit!
  • Review door Henri, Utrecht
    Beoordeeld op 4 mrt 2014

Stuken plafond ca 55 mtr2

Prettige snelle en vakkundige afwerking. Prima kerel die Arnold!
  • Review door Olaf, De Meern
    Beoordeeld op 12 nov 2013

Muur herstellen spagtelputz, koof stucen, wanden sauzen

• Review door J.J, Utrecht
    Beoordeeld op 23 okt 2013

Oud stucwerk verwijderen nieuw aanbrengen

Arnold is een vakman, die advies op maat geeft. Denkt goed mee en werkt niet overhaast. Wanneer de ene stuclaag nog niet droog is wordt er keurig gewacht met het aanbrengen van een volgende laag. Werkt netjes, komt de afspraken na en is prettig in de omgang en communicatie. Een aanrader, ik vraag hem beslist weer voor een volgende stucklus. De aanbouw is weer helemaal keurig en strak.
  • Review door Brigitte, Utrecht
    Beoordeeld op 26 aug 2013

85m2 sausklaar glad stuken wanden

Arnold heeft bij ons de benedenverdieping en een stuk van de bovenverdieping gestuct. Alles is perfect verlopen en zit er top uit! Hij denkt mee en geeft duidelijk advies over wat hij wel en wat hij niet kan stucen om kwaliteit te waarborgen. We hebben de opdracht vlak van te voren nog wat uitgebreid en hij heeft direct geregeld dat hij een dag langer bij ons aan de slag kon.
  • Review door JJ, Utrecht
    Beoordeeld op 28 jul 2013

bakstenen buitenmuur stuken

Arnold is een bijzonder aardige kerel die bereid is flexibel, mee en verder te denken. Hij heeft mooi en netjes werk afgeleverd, bleef binnen het budget en de tijdsplanning en eigenlijk verliep alles keurig volgens afspraak. Ik ben erg blij met het resultaat, bedankt voor weer een prettige werkspot-ervaring!
  • Review door Peter, Huizen
    Beoordeeld op 14 jun 2013

zolderkamer

Onze ervaring met Arnold Stroet zijn zeer positief. Alles is volgens afspraak uitgevoer en de gehele zolder ziet er strak en glad uit. Hij werkt met merkmaterialen zoals knauf en gebruikt aluminium stootranden. Kortom een vakman! Binnen 2 dagen waren 55 m2 voorbewerkt, voorgestreken en afgemaakt. Klasse man.
  • Review door Jochem, Utrecht
    Beoordeeld op 21 mei 2013

Herstuken wanden. Schildedklaar maken

Arnold is een vakman. Werk netjes, komt zijn afspraken na en denk mee! Ik ben zeer tevreden en zal Arnold bij een volgende klus weer inschakelen.
  • Review door Arno, Nieuwegein
    Beoordeeld op 20 mei 2013

Stuken 2 nieuwe dakkapellen

Stucadoor nodig? zoek niet verder!! Arnold Stroet levert top werk. Hij is prettig in omgang en doet niet moeilijk over extra werk. Alles is super strak en netjes achtergelaten. Stroet stucadoors is een bedrijf welke ik zeker binnen mijn kennissenkring ga aanbevelen. Arnold bedankt.