Stucadoorsbedrijf Din

Stucadoorsbedrijf Din beoordelingen (22)

• Review door Rene, Panningen
    Beoordeeld op 13 mrt 2019

Stucen: 15 m2 wanden

Gewoon top vakwerk. Werkplaats netjes achtergelaten.
  • Review door Kari, Nederweert-Eind
    Beoordeeld op 12 feb 2019

Stucen: 10 m2 wanden

Zeer prettig ervaren, erg tevreden, Din bedankt
  • Review door Daniel, Venlo
    Beoordeeld op 18 nov 2018

3 slaapkamers stuken

Wij hadden een klus om drie slaapkamers te laten stuken. Besloten om de klus aan Din uit te besteden. Eerst contact gehad via e-mail en toen gebeld. De communicatie was helemaal top. Edin is goed te bereiken en denkt altijd met je mee naar een goed werkende oplossing. Daarnaast komt hij zeer sympathiek over en is het contact ook gewoon erg fijn. In het huis zelf leveren ze top professioneel werk. Niet eerder heb ik zo'n strak gestuukte muren gehad. Het zijn harde werkers die goed doorwerken voor een faire prijs en hun afspraken nakomen. Ik ben oprecht niet alleen tevreden, maar ook onder de indruk van hoe Edin en zijn collega zijn als personen. Betrokken, meedenkend en op en top professioneel. Heel erg bedankt voor het geleverde werk!
  • Review door Ine, Venlo
    Beoordeeld op 31 okt 2018

Stuken

We hebben pas geleden onze woonkamer, gang, trappenhal, overloop en 3 slaapkamers laten stuken door Din Klusbedrijf. We hadden in de woonkamer een lange muur met steenstrips. Deze kwamen zelfs na een dikke laag stuuk alsnog doorheen, maar ze hebben het toch meteen netjes gefikst hoor! :) De rest van de ruimtes zijn ook super netjes gedaan, de afspraken kwamen ze na, soms wel meer dan dat, dachten met ons mee en de prijs was top! Din Klusbedrijf, nogmaals bedankt voor het mooie werk dat u heeft geleverd! Wij zijn blij!
  • Review door Gemma, Venray
    Beoordeeld op 29 aug 2018

Stuckwerk woonkamer en keuken ca 35m2

Ik ben heel erg tevreden over Din klusbedrijf. Afspraken worden allemaal nagekomen, reageert snel op een mail met vragen. Het eindresultaat is heel erg mooi, heel strak gestuct, heel netjes en alles haaks. Kortom een vakman die ik iedereen kan aanbevelen.
  • Review door Jan, Tegelen
    Beoordeeld op 7 jun 2018

stucadoor

prima afspraak mee te maken. Perfect afgewerkt. Zelfs nog op zondag!!! Een aanrader. Terechte opmerking, verdient alle sterren. Dank voor het goede werk.
  • Review door Rob, Asten
    Beoordeeld op 5 jun 2018

Stucen

Edin is een positieve, rustige vakman die weet wat werken is. Hij heeft mooi vakwerk geleverd en we zijn erg tevreden. Bij een volgende klus zal ik zeker weer Edin denken.
  • Review door Daisy, Kessel
    Beoordeeld op 10 apr 2018

Dubbelzijdig wandje stucen en muur stucen

Top!
  • Review door Ruud, Panningen
    Beoordeeld op 25 mrt 2018

Keuken stucen +/- 14m2

• Review door Joris, Cuijk
    Beoordeeld op 30 jul 2017

Woonkamer glad stucen

Geweldig! Absolute top vakman. Het resultaat is geweldig en zeker niet te duur. Alles netjes volgens afspraak gedaan. Voor de volgende keer weet ik door wie ik mijn klussen laat doen. Edin Durgut, heel erg bedankt voor het mooie stucwerk.