Stucadoors- & Spuit- en Schilderbedrijf Aria

Stucadoors- & Spuit- en Schilderbedrijf Aria beoordelingen (120)

• Review door Hannie, Almere
    Beoordeeld op 2 jul 2012

Goede voornemens

Prima werk afgeleverd binnen de gestelde tijd. Alles in goed overleg, efficiënte werkwijze. Ga ik zeker weer bellen voor een eventuele volgende klus.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
    Beoordeeld op 30 jun 2012

Schilderen wanden woonkamer en keuken

In juni 2012 onze hele keuken en woonkamer laten schilder door Morteza en collega. Naar grote tevredenheid. Morteza heeft bod gedaan, is op afgesproken datum langs gekomen om klus te bekijken en te bespreken en heeft deze volgens afspraak uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden en hoeven niet meer op zoek naar een goede schilders....deze kennen we nu!!
    Beoordeeld op 9 jun 2012

Opknappen achterzijde van huis, I,II en III van jaren 30 woning

Prima samengewerkt. No nonsens mentaliteit (ook qua offerte). Doortastende aanpak. Afspraken werden prima nagekomen. Wilden het echt netjes doen. Spullen werden netjes afgedekt. Zeer tevreden.
  • Review door Heleen, Utrecht
    Beoordeeld op 7 jun 2012

buitenschilderwerk

Aardige schilder, die met veel extra mankrachten de klus kwam klaren. Ondanks de hitte tijdens deze klus, hebben ze hard doorgewerkt. Ook op zaterdag en pinkstermaandag. Tussendoor hadden wij wat verbeterpunten gemeld, en die zijn allemaal prima opgelost. De schilders waren vriendelijk en bescheiden -geen harde radio's- dat was ook erg fijn, zeker in het weekend dat we zelf ook thuis waren. Het resultaat is mooi strak, en ze hebben zelfs als extraatje een stuk van het balkon schoon gemaakt. Helemaal goed!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Uithoorn
    Beoordeeld op 27 mei 2012

Voorzijde rijtjeshuis schilderen

De heer Tehrani kwam met 3 werknemers. In 2 dagen was de klus afgerond. Hij geeft goede adviezen over de soorten verf (schakel, zijde- of hoogglans). Hij geeft 5 jaar garantie op de werkzaamheden.
  • Review door Ed, Amsterdam
    Beoordeeld op 9 apr 2012

Witten plafond en muren

Vakkundig werk!
  • Review door Marijn, Amsterdam
    Beoordeeld op 18 feb 2012

kantoor een opfrisbeurt geven

Morteza toont zich flexibel en is bereid om zonder meer afspraken te maken die passen in onze planning. Komt 's avonds of in het weekend. no problem. Aardige man die enthousiast in gebroken Nederlands uitlegt hoe hij de klus gaat aanpakken. Denkt mee, ook over mogelijkheden om het budget te beperken. Op de afgesproken dag verschijnt hij met z'n schilders op tijd en vervolgens werken ze 4 dagen keihard door. Zonder meerkosten repareert hij een aantal lastige vochtplekken en lelijke plafonds. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Deze klus ging om het opknappen van ons kantoor. Vervolgens hebben we hem offerte gevraagd om ook bij ons thuis te komen schilderen.
  • Review door Erik-Frans, Utrecht
    Beoordeeld op 26 jan 2012

Binnenschilderwerk rijtjeshuis, stucwerk verwijderen/overstuccen, b...

Ik heb een hele positieve ervaring met Aria. Ik vind dat ze heel veel waar voor hun geld geleverd hebben. Kwalitatief heel goed stucwerk, mooi geschilderd, en heel hard gewerkt. Petje af! Ze hebben meer en beter geleverd dan ik verwacht had. Het is heel mooi geworden, dus ik ben helemaal tevreden. Prettige mensen om mee om te gaan, helemaal prima. Als ik weer wat heb vraag ik het hen. Hiervoor deed ik zo'n beetje alles zelf. Maar daar ben ik wel van genezen :-) Hier kan en wil ik niet tegenop.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Doorn
    Beoordeeld op 23 jan 2012

muren en plafonds sauzen

Heel goed werk afgeleverd en binnen de korte termijn die we hadden. Ik ben zeer tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oud Zuilen
    Beoordeeld op 10 jan 2012

Schilderen, 2x dakkapel, 3 kozijnen, voordeur en schroten plaatsen

Goed prijs kwaliteit verhouding.. Snel in de agenda... met 5 man knallen. Goedwerk... soms wat slordig, maar degelijk. Aannemer van de opdracht stelt zich zeer verantwoordelijk voor de uitvoering.