Stuc- en Spuitbedrijf Schijf

Stuc- en Spuitbedrijf Schijf beoordelingen (624)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Middelburg
    Beoordeeld op 28 jun 2009

spackspuiten nieuwbouw woning begane grond en hal

Goed werk uitgevoerd, woensdag besproken, i.v.m. ziekteverzuim in overleg vrijdag aanvang werkzaamheden, klus a 140 meter in kleine 7 uur gedaan, door extern bedrijf i.v.m. zieken. Prima nazorg om te onderzoeken of e.e.a. naar wens is verlopen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Groningen
    Beoordeeld op 21 jun 2009

Spacken en stuccen woning

Marcel heeft bij ons erg goed werk geleverd! De hele woning in een halve dag afgeplakt en in een dag gespackt en gestuct (4 verd). Het was een heel karwei, maar alles was prima geregeld. Marcel dacht ook mee over oplossingen in planning en qua afwerking hier en daar, fijn! Achteraf belde hij zelf of alles naar tevredenheid was, er waren nog wat kleine puntjes en daar komt hij nog voor terug om te verhelpen. Hij houdt zich aan zijn afspraken en laat alles nadien netjes achter, kortom een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 19 jun 2009

Stuccen wanden en plafond

Marcel heeft de klus bekeken en netjes een offerte uitgebracht. Hij heeft zich meer dan voortreffelijk aan de offerte gehouden. De planning stond door andere klussen wat onder druk maar hij heeft de klus prima geklaard voor de deadline. De muren staan er weer strak in en we zijn erg tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 19 jun 2009

210m2 latex spuiten

We hebben deze klus laten uitvoeren in combinatie met het stucen van de wanden. Marcel en zijn mannen hebben na het stucen de muren gepleisterd, geschuurt en vervolgens gespoten. Strakker dan strak kan niet. Als extra service heeft hij voor een coating in de keuken gezorgd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wageningen
    Beoordeeld op 15 jun 2009

Stuccen nieuwbouw woning +/- 200m2

200m2 glad stuccen van gehele nieuwbouwwoning heeft Marcel met zijn mannen uitstekend en practisch binnen een dag uitgevoerd! Ook uitstekende nazorg en goede service naderhand!! Ik kan ze dus ook van harte aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Etten-Leur
    Beoordeeld op 11 jun 2009

stuccen woonkamer en hal

10 juni. spack spuitwerk in nieuwebouw woning waaronder woonkamer en trapopgang totaal 80m2. zeer netjes uitgevoerd, het ziet er superstrak uit. voor ze begonnen plakte ze alles netjes af en na de klus werd alles weer ontdaan van afplakspul. mijn buurman laat het 20 juni doen en als ik met leggen van laminaat ergens iets eraf tikte moest ik het maar even dan aan de jongens zeggen en dan kwam dat wel goed. super dus ook de na service. zeker een aanrader
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 8 jun 2009

spuitpleisteren van muren in appartement

Zeer prettig, vakbekwaam en flexibel om mee in zee te gaan. Prima prijs kwaliteitverhouding. Met zijn 5en in een zwarte bestelbus komt Marcel en zijn team de klus in een dag klaren; als een witte tornado door het huis. Niks afraffelen, oog voor detail, meedenken en niet moeilijk doen als er toch iets meer gespoten moet worden dan afgesproken. Want Marcel en de zijnen denken aan het overal eindresultaat. En dat is prachtig geworden! Neem dan ook de typische humor mee van deze mannen en je hebt gewoon een prima dag. Ook doet Marcel aan goede nazorg, die je het gevoel geeft dat hier een vakman met veel liefde voor zijn vak aan het werk is.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maassluis
    Beoordeeld op 7 jun 2009

spackspuiten

de mannen van marcel hebben het werk snel, en netjes in orde gemaakt! bedankt!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Groessen
    Beoordeeld op 4 jun 2009

Spuitwerk 200m ² nieuwbouw

Super gedaan, snel klaar en alles ziet er netjes uit. Bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 3 jun 2009

Spuitwerk behangklare muren nieuwbouwhuis

Klus keurig binnen de afgesproken tijd en budget afgerond. Na afloop nog wat nuttige tips meegekregen. Vriendelijke en vakkundige mensen, een aanrader!