Stuc- en Spuitbedrijf Schijf

Stuc- en Spuitbedrijf Schijf beoordelingen (624)

Beoordeeld op 8 mei 2010

STUCCEN 7,5 M2 MUUR

De heren van Emkadrecht hebben de werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ze kwamen op tijd, hebben de muur perfect gestuct en hebben alles netjes verzorgd achtergelaten. Bovendien waren de heren erg gezellig en aangenaam in de omgang. Emkadrecht is (onze eerste ervaring via werkspot) wat ons betreft een betrouwbaar vakkundig bedrijf!

Dank u voor de complimenten. Graag gedaan en misschien tot ziens. Mvg Marcel

Reactie geplaatst 8 mei 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 5 mei 2010

spackspuiten nieuwbouw appartement Breda

Op zeer korte termijn kon de stukadoor de klus klaren. Ze hebben echt topwerk afgeleverd voor een goede prijs!

Naar mijn mening zoals het hoort,altijd gaan voor perfectie. Groetjes Marcel

Reactie geplaatst 5 mei 2010
    Beoordeeld op 27 apr 2010

Spuiten wanden nieuwbouwhuis, Rotterdam

We zijn erg tevreden met het resultaat en met de manier waarop e.e.a. tot stand is gekomen. Zeker een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Kudelstaart
    Beoordeeld op 27 apr 2010

Spagtelputzen en spackspuiten nieuwbouw, Kudelstaart

Wegens ziekte moest Marcel enkele dagen later beginnen met de klus. Desondanks heeft iedereen een stapje extra gezet en goed werk afgeleverd. Het hele huis met uitzondering van de woonkamer is in 1 dag gespoten. Het spachtelwerk in de woonkamer is ook zeer netjes uitgevoerd. Ik kan iedereen Marcel en zijn collega's aanraden.

Ziek zijn kan gebeuren,maar toch vind ik dat de afspraken nagekomen moeten worden,dan maar een stapje extra. Graag gedaan en veel plezier met jullie woning. Groetjes Marcel

Reactie geplaatst 27 apr 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Weesp
    Beoordeeld op 26 apr 2010

Laten spuiten van nieuwbouwwoning in Weesp

Op een zaterdag de opdracht geplaatst omdat een bedrijf uit Arnhem op de vrijdag daarvoor verstek liet gaan. Kwam via werkspot bij Emkadrecht terecht. Samen met mijn buurman opdracht verstrekt aan Emkadrecht en zij konden op zeer korte termijn aan de slag zodat de planning van mijn buurman en mij zelf alsnog gehaald kon worden. Er werd zeer vakkundig en snel gewerkt door een goed team. Het eindresultaat is prima en het spuitwerk van de muren is zeer mooi geworden. Een aanrader en ik zou zo weer met ze in zee gaan.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rijnsburg
    Beoordeeld op 19 apr 2010

stuccen &sausen van plafon benedenverdieping

Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat, meerdere malen contact gehad met marcel. de mannen waren erg vriendelijk en vakkundig!! je kunt je muur of plafon met een gerust hart aan ze overlaten!!
    Beoordeeld op 19 apr 2010

Nieuwbouwwoning vandaag opgeleverd

Op zeer korte termijn opdracht uitgevoerd, geheel volgens afspraak, regelmatig telefonisch contact gehad, ook na de opdracht 2 keer gebeld of alles tevreden was. Kortom heel tevreden, echt een aanrader!!
    Beoordeeld op 17 apr 2010

spackspuiten plafonds 100m2

Marcel heeft het toch kunnen regelen dat er woensdag gespoten zal worden. De jongens hebben tot 22.00 uur door gewerkt. Het resultaat is erg naar me zin. Een aanrader voor iedereen. Hij mag nog terug komen voor nog ander spuitwerk.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnemuiden
    Beoordeeld op 15 apr 2010

Spackspuiten plafond

Ze waren netjes volgens afspraak optijd aanwezig! zeer netjes werk geleverd en zijn er heel erg blij mee
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Uithoorn
    Beoordeeld op 13 apr 2010

Spackspuiten wanden en plafond, Uithoorn

Nette werkers, prima prijs en goede kwaliteit! Volgende keer zijn jullie weer van harte welkom.