Stuc- en Spuitbedrijf Schijf

Stuc- en Spuitbedrijf Schijf beoordelingen (624)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 13 okt 2010

Glad Pleisterwerk/Stuccen Wanden Nieuwbouw

Goede vakmensen,die weten hoe het moet. netjes afgewerkt en snel klaar! goeie prijs en hele fijne mensen om in je huis te hebben. Marcel en zn mensen zijn top!
    (Bewerkt op 2 nov 2010)

Goedenavond, Bedankt voor jullie mooie referentie,was leuk bij jullie te werken. Mvg Marcel

Reactie geplaatst 2 nov 2010
  • Review door Jan Willem, Arnhem
    Beoordeeld op 11 okt 2010

115 m2 latex spuiten wanden en plafonds

Wij hadden op basis van de recensies op werkspot redelijk hoge verwachtingen. Deze verwachtingen zijn door Marcel en zijn collega Henk(ie) ruimschoots waargemaakt. De mannen zijn resultaatgericht, erg sociaal, nergens te beroerd voor en (wat wij erg leuk vonden) ze hebben een gezonde dosis humor. Je kunt deze mannen rustig de sleutel geven en zelf een boodschap gaan doen zonder zorgen. Ook nadat het werk is gedaan is Marcel klantgericht. Nadat de verf gedroogd was, waren er in de keuken op twee (moeilijk bereikbare) plaatsen vlekken zichtbaar. Ik heb dit aangekaart en Marcel stelt vervolgens alles in het werk om e.e.a. naar tevredenheid op te lossen. Hij rijdt zelfs zonder probleem vanuit Dinteloord nog een keer op en neer naar Arnhem! Kortom: betrouwbaar, goed werk, houdt zich aan de afspraak en heeft een TOP service! Een aanrader voor iedereen! Marcel, bedankt!
    (Bewerkt op 2 nov 2010)

Hallo, Leuk werk bij jullie en bedankt voor de lekkere broodjes. Nazorg lijkt mij vanzelfsprekend. Groetjes Marcel

Reactie geplaatst 2 nov 2010
  • Review door Howard, Kerkrade
    Beoordeeld op 9 okt 2010

Spuiten plafond (SPOED)

Zag het duister in bij deze opdracht ivm het tijdspad waarin de klus geklaard moest worden. Ik had 4 dagen de tijd om klus te klaren. Deze vakman heeft me keurig geholpen. Situatie telefonisch besproken en na enig onderhandelen opdracht uitgevoerd (uiteindelijk 26 m2 stucwerk en spuitwerk voor 600 euro) Kon me snel helpen en kwam netjes op tijd. Deze mensen werken zeer netjes en doen er ook alles aan om klantgericht te werken. Zou ze iedereen kunnen aanraden.
    Beoordeeld op 8 okt 2010

plafond woonkamer stucen 7.5 mtr x 3.8 mtr

• Review door Werkspot-gebruiker uit Spijkenisse
    Beoordeeld op 3 okt 2010

Keukenmuur stuccen

Het stucwerk is goed en netjes afgeleverd....enig minpunten zijn; We hadden een afspraak voor maandagmorgen helaas werd er pas zondag tegen de avond gebeld of het smiddags kon, iets eerder bellen was fijner geweest, wat ook als niet prettig wordt gezien is het 5x smsen of wij al een referentie hadden geplaats..!
  • Review door Rogier, Utrecht
    Beoordeeld op 2 okt 2010

Wie kan ons helpen stucen

Na diverse reacties op werkspot voor onze stucklus, was Marcel van Emkadrecht stuc en spuitbedrijf toch echt de voordeligste. Het betrof hier een 160 m2 stucen en daarna een latex aanbrengen in de gehele woning. Daar was Marcel veruit de voordeligste van de reacties via werkspot. Marcel en Henk zijn 2 vakmannen die hun werk verstaan. Marcel liet er geen gras over groeien en belde me geregeld of we een keuze hadden kunnen maken tussen alle reacties. Een afspraak was snel gemaakt en naast het adequate werk ook nog de juiste dosis humor. Na 3 dagen was onze woning geheel klaar en waren wij meer dan tevreden. Een volgende dag ( toen alles droog was) was er een klein plekje waar we niet helemaal blij van werden en na telefonisch contact met Marcel stond hij de volgende dag en wel op een Zaterdag alweer op de stoep samen met Henk om het probleem te verhelpen. Kortom dit is wat je verwacht van een vakman waar je voor betaalt. En mochten er in de toekomst nog dingen zijn waar we niet helemaal vrolijk van worden kunnen we Marcel altijd bellen en komt hij alsnog het probleem verhelpen. Dit is voor mij een rede om Emkadrecht aan te bevelen bij al mijn vrienden en kennisen. Dit is wat we zochten. Marcel en Henk bedenkt!!
  • Review door Martijn, Gendt
    Beoordeeld op 29 sep 2010

*** spackwerk ***

Ik had met haast een klus van +/- 50 m2(spacken), Marcel heeft dit gelijk opgepakt. Werk is goed afgehandeld en is met zorg uitgevoerd! Keurig netjes in de omgaan en mochten en wat onduidelijkheden zijn dan worden die coulant opgelost.
  • Review door Boy, Pijnacker
    Beoordeeld op 26 sep 2010

Spackspuiten

In eerste instantie waren wij erg tevreden met Marcel. Hij heeft ook goed werk afgeleverd en heeft zich tijdens de klus flexibel opgesteld. Jammer genoeg laat de nazorg te wensen over. Marcel geeft zelf aan terug te komen om de laatste puntjes te herstellen die eventueel bij een verhuizing kunnen optreden. Helaas is hij plots telefonisch niet te bereiken reageerd niet op mail/sms. Hij is 2 keer niet komen opdagen op een afspraak. Marcel kreeg van mij eerst een 10 maar door deze nazorg voel ik mij genoodzaakt dit cijfer te verlagen. @ Marcel mocht je dit lezen ik hoop dat je als nog het tegendeel wil bewijzen.
  • Review door Marco, Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 18 sep 2010

Spacksuiten gehele beneden etage

Marcel heeft mn hele beneden etage keurig en strak gespoten. Hij was zeer snel beschikbaar en was zelfs bereid om op zaterdag de klus te doen. Door mij voorgesteld meerwerk (een muurtje stuken en daarna spacken) heeft ie, samen met zn maat, zonder problemen en met superstrak resultaat uitgevoerd. Omdat mn keuken nog geplaatst moet gaan worden, zal ik hem dan zeker weer inschakelen om ook daar de rest af te spuiten. Hij dacht goed mee en gaf alvast wat adviezen. Nadat ie ook nog mn plafond even mee heeft gespoten (ook onverwacht meerwerk), rekende hij een zeer schappelijke prijs voor het gehele werk. Klasse!
    (Bewerkt op 19 sep 2010)

Dank u wel voor de reactie,en uiteraard komen we de rest ook graag voor u doen. Mvg Marcel

Reactie geplaatst 19 sep 2010
    Beoordeeld op 12 sep 2010

plafond stuccen 13.5m2

Emkadrecht heefy goed werk geleverd! De persoonlijke aandacht van Marcel (vooraf en achteraf een telefoontje) vond ik erg prettig.
    (Bewerkt op 19 sep 2010)

Goed contact voor en na de klus zijn belangrijk,uiteraard de werkzaamheden zelf ook. Dank voor de goede reactie

Reactie geplaatst 19 sep 2010