Stuc- en Spuitbedrijf Schijf

Stuc- en Spuitbedrijf Schijf beoordelingen (624)

• Review door F., Hoeven
    Beoordeeld op 18 apr 2011

Stucen van wanden

• Review door Niek, Utrecht
    Beoordeeld op 17 apr 2011

Reparatie plafond na lekkage

Perfect werk van Marcel en zijn jongens. Erg klantgericht ook, belde voor en na de opdracht om alles door te spreken. Aanrader!
    (Bewerkt op 31 jul 2011)

Dankuwel en graag gedaan. Mvg Marcel

Reactie geplaatst 31 jul 2011
  • Review door Michiel, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 16 apr 2011

Stucwerk nieuwbouwwoning

Marcel en zijn team hebben 285m2 wand in onze nieuwbouwwoning sausklaar gemaakt, waaronder een ruwe zolderwand van >5m hoogte boven trap. Bij start op woensdag gaf hij de verwachting dat dit zaterdag gereed zou zijn. Hoewel de donderdag onverwacht verviel (maar wel op tijd doorgebeld met de melding dat de doorlooptijd niet in gevaar kwam) is op zaterdagmiddag (7:30 gestart) de klus geklaard. Wij zijn tevreden over zowel de uitvoering als de prettige communicatie en de nette staat waarin alles is achtergelaten.

Bedankt voor de referentie en veel plezier in jullie woning. Mvg Marcel

Reactie geplaatst 17 apr 2011
  • Review door Alexander, Breda
    Beoordeeld op 16 apr 2011

Plafond stuccen

In eerste instantie de plafonds laten stuccen en latexspuiten en verder de gestucte muren van een paar kamers laten latexspuiten. Op het eerste zicht zag het er goed uit, maar na beter kijken zien we dat het plafond in de woonkamer niet goed gestuct is of niet goed latex gespoten is want de inhammen van de betonplaten zijn nog zichtbaar als de lampen savonds aan zijn. Na het stuccen van de plafonds zijn er kleine deeltjes op de muren gekomen welke me pas later zijn opgevallen. Dus we hebben geen strakke muren meer doordat de plafonds zijn gestuct.

Bedankt voor uw reactie. Waarom heeft u geen contact met me opgenomen,werk is straks bijna een jaar geleden en heb nooit iets van u vernomen,vind dit jammer want ik wil enkel en alleen tevreden klanten. Nazorg is zoals u kunt lezen altijd prima in orde,en zoals op de factuur vermeld heeft u ook 5jaar NOA afbouw garantie. Neem even contact op en ik kom zeker even langs bij u. Groetjes Marcel

• Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 15 apr 2011

Appartement stuccen

Marcel en zijn team hebben op het laatste moment mijn appartement kunnen stuccen. Behalve dat het ontzettend gezellig was hebben ze voor mij als leek goed werk afgeleverd. Aannemers binnen mijn kennissen kring delen deze mening voor de volle 100%! Behalve het stucwerk hebben ze ook meegedacht, advies uitgebracht en een goede nazorg geleverd na de oplevering. Basis regel ik ben nu 3 weken verder en het zit er nog steeds op en daar gaat het om! Heren nogmaals ontzettend bedankt!
    (Bewerkt op 16 jul 2024)

Bedankt voor uw reactie en veel plezier met uw woning. Mvg Marcel

• Review door Werkspot-gebruiker uit Hoogvliet Rotterdam
    Beoordeeld op 12 apr 2011

Slaapkamerplafond glad stuccen en opnieuw spackspuiten

Zeer goed bedrijf, dat vakkennis heeft, flexibel is. Fijne mensen om over de vloer te hebben Wij zijn meer dan tevreden over Marcel en zijn mensen en 't afgeleverde resultaat. Zeer strak plafond. Bedrijf is een aanrader!!!

Dankjewel voor uw reactie en zie u 9mei voor de zolder. Mvg Marcel

• Review door Mitchell, Voerendaal
    Beoordeeld op 9 apr 2011

Spackspuiten nieuwbouwwoning in Voerendaal

Wij zijn ENORM maar dan ook echt ENORM tevreden over dit bedrijf! Wij hebben onze nieuwbouwwoning vandaag door Emkadrecht laten spackspuiten (158 vierkante meters). Marcel is simpelweg heel vakbekwaam en weet precies waar hij het over heeft. We zijn dan ook blij dat we ons aan zijn advies hebben gehouden. Ook het afplakken is keurig gedaan, nergens is een plekje te bekennen wat er niet hoort. Na afloop prima advies gekregen hoe we met de spackmuren het best konden omgaan. Alles achteraf netjes opgeruimd. Ook nog eens 5 jaar garantie op het spackwerk. En niet te vergeten was het ook nog eens hartstikke gezellig. Kortom, een prima en zeer betrouwbaar/professioneel bedrijf! Aanrader!
    (Bewerkt op 16 apr 2011)

Graag gedaan en bedankt voor je reactie. Hoop dat jullie er veel plezier van hebben. Mvg Marcel

• Review door Mark, Vught
    Beoordeeld op 9 apr 2011

Spackspuiten appartement (nieuwbouw)

Dank u wel voor het goede cijfer. Mvg Marcel

• Review door Werkspot-gebruiker uit Lekkerkerk
    Beoordeeld op 8 apr 2011

Gladstuccen muren en spuiten plafonds

Via Marcel hebben wij onze woonkamer volledig laten stuccen. Naar volle tevredenheid. Zeker aan te raden
    (Bewerkt op 16 apr 2011)

Danjewel voor de reactie succes met de verhuizing en veel plezier in jullie woning. Mvg Marcel

• Review door D.A.J., Fijnaart
    Beoordeeld op 7 apr 2011

Stuccen badkamer zo spoedig mogelijk

Mijn badkamer moest gestuct worden en daarbij kwam onverwachts ook nog de keuken bij. Dit was allemaal geen probleem. Binnen paar dagen stonden 2 hele nette werklui op de stoep en hebben de muren in de badkamer en keuken weer netjes recht en glad gemaakt. Echt vakwerk. Heel erg bedankt voor deze snelle klus.
    (Bewerkt op 16 apr 2011)

Dank voor uw reactie en veel succes met klussen verder. Mvg Marcel