Stratenmakersbedrijf IJzerman

Stratenmakersbedrijf IJzerman beoordelingen (17)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Emmeloord
    Beoordeeld op 31 aug 2013
    herbestraten oprit
    Een vakman bij uitstek. Heeft oog voor kwaliteit, neemt geen genoegen met halve oplossingen. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat.
  • Review door Alice, Zeewolde
    Beoordeeld op 31 aug 2013
    Terrasje vergroten en herstellen stukje 2e terras
    Op dinsdag de klus opgenomen en meteen de volgende dag al aan de slag. Alles keurig uitgevoerd binnen 1 dag. Jan Jaap werkt hard en nauwkeurig. We hadden na afloop 1 kleine aanmerking en daar is Jan Jaap snel voor teruggekomen om dit op te lossen. Prettige man in de omgang, die zich keurig aan de afspraken houdt. Aanrader!
  • Review door R., Winschoten
    Beoordeeld op 19 jul 2013
    aan- en herstraten
    Prettige mensen, die bekwaam en meedenkend de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Een aanrader voor derden.
  • Review door Willy, Dronten
    Beoordeeld op 19 jul 2013
    Vervangen lampen en herstelwerkzaamheden
    Onze klus is uitgevoerd door IJzerman bestratingen. Jan Jaap werkt netjes en denkt geweldig goed mee waardoor het resultaat nog mooier wordt dan verwacht en dat allemaal tegen een zeer nette prijs. Een aanrader!
  • Review door P., Haarlem
    Beoordeeld op 16 jul 2013
    bestraten terras achtertuin
    IJzerman is een vakman die weet waar hij het over heeft. Levert fraai werk af voor een redelijke prijs. Ik zal hem aanraden bij vrienden en bekenden. Als ik de rest van mijn tuin wil laten doen zal ik zeker contact opnemen met IJzerman Stratenmakersbedrijf.
  • Review door Jandirk, Maarn
    Beoordeeld op 30 jan 2013
    Uithalen en herbestraten van circa 75 m2 oprijlaan.
    Hardwerkende handige stratenmaker die vakwerk oplevert. Is bereid lange dagen te maken om planning te halen. Is flexibel en bereid meerwerk direct in te plannen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Deventer
    Beoordeeld op 6 dec 2011
    Basalt tegels leggen in gestabiliseerd zand
    Werkzaamheden zijn in goed overleg naar tevredenheid uitgevoerd. Komt zijn afspraken zoals gemaakt netjes na en is bereid om zijn werkzaamheden volgens planning op te leveren ook al betekend dit dat er overgewerkt moet worden. Prettige samenwerking, net straatwerk, vakkennis, zeker aan te raden.