Sterk Latex Spuiten

Sterk Latex Spuiten beoordelingen (181)

• Review door Emma, Rosmalen
    Beoordeeld op 17 aug 2022
    Binnenschilderwerk: 50 m² wanden; zolder
    Rosalie is een echte aanrader. Wat fijn om met haar en haar team te hebben gewerkt. Prachtig werk afgeleverd. Snel klaar. Werken super super netjes. Lieve mensen. Hebben ons zelfs geholpen nog een lamp op te hangen. Mega attent!!
  • Review door Frank, Hoogvliet Rotterdam
    Beoordeeld op 4 aug 2022
    Binnenschilderwerk: 60 m² wanden; 105 m² plafonds; Hele huis
    In 1 woord FANTASTISCH ! Rosali neemt contact met je op , en plan(d) dan een afspraak in om te komen kijken en het werk op te nemen, in te schatten en ook advies te geven. Wij wilden graag alle plafonds ( woonkamer, keuken, en slaapkamers wit hebben ) en bepaalde muren een andere kleur. Hier wordt een ZEER schrappelijke offerte voor opgemaakt en ook de gewenste datum kon makkelijk gehaald worden. Op de dag van uitvoer, 09:30 stipt zoals afgesproken , 3 hele vriendelijke mannen die het klusje komen klaren, Hamid, Khalid en Fasyl. Laatst genoemde heeft de leiding en voert het spuitwerk ook geweldig uit. Keuken plafond was door ons zelf gestuc-ed, maar dat zou te lelijk worden Fasyl heeft dit ook nog eerst aangepakt, niets was hem en de mannen te veel. Eigen voorziening qua koffie en eten hadden ze ook, Graag tot een volgende keer ! Wij zijn ontzettend blij en trots met het geleverde werk, Rosalie, mannen bedankt !
  • Review door Robert, Woerden
    Beoordeeld op 20 jul 2022
    Binnenschilderwerk: 130 m² wanden; Slaapkamer(s), Woonkamer, Gang
    Goed werk geleverd. Leek me wel dat hun planning (te) krap was (Maar plannen is moeilijk), iemand moest nog terugkomen voor dingetjes/slordigheden die niet goed gegaan waren. Uiteindelijk eea netjes opgelost. Tip: Neem werkzaamheden na afloop met de klant door en houd ruimte om die gelijk op te lossen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 6 jul 2022
    Binnenschilderwerk: Hele huis
    Top! Fijne schilders, heldere communicatie, komen hun afspraken na en werken netjes!
  • Review door Jordi, Gorinchem
    Beoordeeld op 24 jun 2022
    Binnenschilderwerk: 95 m² plafonds; Slaapkamer(s), Woonkamer, Gang
    Wij zijn erg te spreken over Sterk Latex Spuiten. Bij ons is het plafond van 2 verdiepingen gespoten. Er is heel netjes afgeplats, gewerkt en opgeleverd. De communicatie is top en het werk kon gelukkig super snel worden uitgevoerd na akkoord voor de opdracht. Voor ons een partij om te onthouden voor een volgende klus.
  • Review door Angela, Veenendaal
    Beoordeeld op 27 mei 2022
    Binnenschilderwerk: Hele huis
    Goede communicatie, goed bereikbaar en erg vriendelijk. Konden snel aan de slag. Hebben alle muren en plafonds gespoten. 2 muren in kleur. Heel mooi resultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nuland
    Beoordeeld op 17 mei 2022
    Binnenschilderwerk: 230 m² wanden; 110 m² plafonds; Hele huis
    Snel en goed werk geleverd. Een aantal restpunten die snel en netjes opgelost zijn. Fijne en snelle communicatie en er wordt goed meegedacht.