Sterk Latex Spuiten

Sterk Latex Spuiten beoordelingen (181)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Haarsteeg
    Beoordeeld op 12 dec 2023
    Binnenschilderwerk: 365 m² wanden; 128 m² plafonds; Hele huis
    Voor de klus goede communicatie en ook tevreden over de communicatie tijdens de klus. Echter is de verf erg kwetsbaar. Afnemen met een vochtig doekje maakt dat we onherstelbare vlekken blijven zien op de muren. Hier al 2x over gemaild hoe we de muren dan af moeten doen zodat er geen blijvende vlekken ontstaan. Helaas blijft tot op heden een reactie uit.
    (Bewerkt op 11 mrt 2024)

Wegens vakantie waren wij afwezig, aangegeven na de vakantie contact op te nemen om het probleem op te lossen. Aangeboden langs te komen om te kijken wat het exacte probleem is, en hier een passende oplossing voor te vinden. Helaas krijg ik geen contact met de klant voor een oplossing.

Reactie geplaatst 11 mrt 2024
  • Review door Larissa, Hilversum
    Beoordeeld op 17 jul 2023
    Binnenschilderwerk: 124 m² wanden; 49 m² plafonds; Woonkamer, Keuke...
    Super blij met het spuitwerk van onze nieuwe woning! Schilders waren heel beleefd en secuur. Naast het spuitwerk, hebben ze alle oneffenheden en gaten die in het stucwerk zaten strak weggewerkt. De communicatie verliep vooral per mail, daar zat af en toe nog wat vertraging in.
  • Review door Vincent, Bodegraven
    Beoordeeld op 18 jun 2023
    Binnenschilderwerk: Woonkamer, Trapgang(en)
    Kennis van het vak, werkt super netjes klus kon snel gedaan worden en alles zit er super strak op, echt een aanrader.
  • Review door Tanja, Den Haag
    Beoordeeld op 1 jun 2023
    Binnenschilderwerk: Slaapkamer(s), Woonkamer, Gang
    Super snelle goeie communicatie. Ging allemaal zo makkelijk dat ik bijna twijfels kreeg en dacht er moet een addertje onder het gras zitten. Maar nee alles is gegaan zoals afgesproken. En het resultaat is super mooi. Alles binnen nog geen 24 uur geregeld echt toppers! Kleine 100 vierkante meter gepleisterd en wit gespoten :) Bedankt👍🏼
    Beoordeeld op 27 mei 2023
  • Review door E.Schoonenberg, Dordrecht
    Beoordeeld op 24 mei 2023
  • Review door Dick, Sassenheim
    Beoordeeld op 20 apr 2023
    Binnenschilderwerk: 80 m² plafonds; Hele huis
    Snel contact. Snelle uitvoering ( volgende dag al!), nette prijs en perfect afgewerkt. Heel tevreden