Spits dakwerken B.V.

Spits dakwerken B.V. beoordelingen (47)

• Review door Henk van Niekerk, Oostvoorne
    Beoordeeld op 19 dec 2023
    Rookkanaal: schoorsteen renoveren/metselen; Openhaard
    fijne mensen om mee te werken, vakkundig, probleem oplossend. Hebben bij mij de nokpannen opnieuw gevoegd (op 10 meter hoogte!). En de 2 schoorstenen gevoegd. kan er nu weer jaren tegen!!
    (Bewerkt op 25 dec 2023)

Geweldig dat u tevreden bent! We streven ernaar om vakkundige service te bieden en zijn blij dat we uw verwachtingen hebben overtroffen. Bedankt voor uw vertrouwen!

Reactie geplaatst 25 dec 2023
  • Review door Kevin, Schiedam
    Beoordeeld op 18 dec 2023
    Dak of dakgoot repareren: 5 m²; Dakgoten; Reparaties
    Snel, professioneel en secuur. Toppers. Zeer tevreden!
    (Bewerkt op 25 dec 2023)

Bedankt voor de positieve feedback! We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Reactie geplaatst 25 dec 2023
  • Review door Klant van Spits dakwerken B.V.
    Beoordeeld op 8 dec 2023

Dakraam plat dak aanbouw vervangen

Duidelijke communicatie Snelle levering Nette afwerking Vriendelijk en secuur Aanrader!

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze duidelijke communicatie, snelle levering, nette afwerking en vriendelijke en secure service. We waarderen je aanbeveling! Als je in de toekomst hulp nodig hebt zijn we er voor je!

Reactie aangepast 8 dec 2023
  • Review door HP, Delft
    Beoordeeld op 1 dec 2023
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Mo en zijn collega's zijn vakmannen. Ze hebben mijn dakje keurig waterdicht gemaakt en netjes geïsoleerd. Ondanks rotweer bleven ze hard aan het werk en werd de klus geklaard. Super fijne, snelle communicatie ook.
    (Bewerkt op 7 dec 2023)

Bedankt voor de positieve feedback! Onze prioriteit is een waterdicht dak en netjes en vakkundig werk leveren en uiteraard een goede communicatie. Als je in de toekomst hulp nodig hebt, zijn we er voor je!

Reactie aangepast 8 dec 2023
  • Review door Thomas, Utrecht
    Beoordeeld op 30 nov 2023
    Dakraam of lichtkoepel plaatsen: 1 raam; Lichtkoepel plaatsen
    BEGIN HIER NIET AAN! Mo heeft een lichtkoepel bij me geplaatst. Al tijdens de montage ontstond er lekkage. Hij beloofde dat het tijdelijk was en dat als het niet zou stoppen dat hij terug zou komen. Helaas na 7 weken lekt het nog steeds en ik heb hem nog niet terug gezien. Hij vraagt me eerst een offerte van €275 te tekenen voordat hij langs wil komen. Op werkspot verkoopt hij de klus heel mooi met een garantiebewijs etc. Maar dit is dus waardeloos! Hij probeert eronderuit te komen door te wijzen naar de algemene voorwaarden, maar de algemene voorwaarden heeft hij helemaal niet. Daarnaast komt hij standaard 1,5 uur te laat, en is hij erg wispelturig in de communicatie. Waardeloos!
    (Bewerkt op 6 dec 2023)

Dank voor je feedback, hoewel het spijtig is om te horen dat je niet tevreden bent met onze service. We staan open voor een gesprek om de kwestie op te lossen, maar willen benadrukken dat we niet van bedreigingen gediend zijn. Laten we samenwerken om een passende oplossing te vinden zonder onnodige spanning. Je kunt ons privé benaderen voor verdere bespreking.

Reactie aangepast 30 nov 2023
  • Review door Guido, Utrecht
    Beoordeeld op 29 nov 2023
    Dak of dakgoot repareren: 5 m²; Dakkapel; Regulier onderhoud
    De opdracht is op korte termijn en naar behoren opgepakt. Zowel Mo als Stefan werken netjes en vakkundig. Het afval is langs buiten afgevoerd zodat het binnen netjes bleef, heel fijn. Prettig is ook dat Mo snel reageert op berichtjes. Na de klus hebben we geen lekkages meer gehad dus wij zijn zeer tevreden.
    (Bewerkt op 30 nov 2023)

Bedankt voor de positieve feedback! Fijn dat wij snel, netjes en vakkundig werk leverden. Als je in de toekomst hulp nodig hebt, zijn we er voor je!

Beoordeeld op 29 nov 2023
    (Bewerkt op 30 nov 2023)

Dankjewel voor de positieve feedback

Reactie aangepast 30 nov 2023
  • Review door Jelle Knook, Willemstad
    Beoordeeld op 21 nov 2023
    Dakraam of dakkapel repareren: 1 object; Lekkage
    Behoorlijke lekkages op de dakkapel en het platte dak verholpen door Mo. Top service en ook op korte termijn gerealiseerd!
    (Bewerkt op 30 nov 2023)

Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij dat we de lekkages op de dakkapel en het platte dak konden oplossen, en het is fijn te horen dat je tevreden bent met onze service. Als er in de toekomst weer iets is waarbij we kunnen helpen, laat het ons gerust weten!

• Review door Dwr, Hoogvliet Rotterdam
    Beoordeeld op 13 nov 2023
    Dakgoot: 21 m; Installeren, Vervangen, Verwijderen
    We zochten op vrij korte termijn iemand die onze dakgoot kon vervangen aangezien wij en de buren lekkage hadden. Waar andere of veel te duur waren of niet binnen een week of twee konden beginnen. Spits daken heeft ons super geholpen en een hele mooie nieuwe zinken dakgoot geleverd! Bedankt mannen👍🏻👊🏻
    (Bewerkt op 30 nov 2023)

We zijn verheugd dat we jullie snel konden helpen en dat de nieuwe zinken dakgoot naar wens is! Bedankt voor het delen van je ervaring, en als er in de toekomst iets is waar we bij kunnen assisteren, staan we graag voor jullie klaar. 👍🏻👊🏻

• Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwegein
    Beoordeeld op 3 nov 2023
    Dak of dakgoot repareren: 1 m²; Dak; Reparaties
    Mo was super behulpzaam! Afspreken ging netjes en snel. We hebben gewacht met de review plaatsen tot de storm met regen voorbij getrokken was, zodat we meteen konden bevestigen dat we geen lekkage meer hebben. Mocht er toch weer iets zijn, zullen we zeker weer contact opnemen!
    (Bewerkt op 30 nov 2023)

Bedankt voor je vriendelijke woorden! Het is geweldig om te horen dat na de storm met regen geen lekkage meer is geconstateerd. Mocht er weer iets zijn weet u ons te vinden.