Solid-Beschoeiingen

Solid-Beschoeiingen beoordelingen (32)

• Review door Jan-Marc, Voorschoten
    Beoordeeld op 27 okt 2010
    Aanlegsteiger plaatsen
    John heeft een super steiger gemaakt. Ook op het laatst niet te beroerd nog enkele aanpassingen te doen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Velserbroek
    Beoordeeld op 20 aug 2010
    Damwand plaatsen
    De werkzaamheden zijn professioneel uitgevoerd. John en Henk werken heel precies, ruimen alles netjes op, begrepen precies hoe wij het wilde. Een bedrijf die wij zeker kunnen aanraden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Gouda
    Beoordeeld op 20 jul 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leidschendam
    Beoordeeld op 20 jul 2010
    damwanden plaatsen rondom het huis
    de mannen van solid hebben netjes gewerkt en vooral het oplossen van problemen en meedenken aan de situatie is goed. Dat heb ik bij andere aannemers niet gehad, die zagen alleen maar moeilijkheden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Gouda
    Beoordeeld op 19 jul 2010
    Plaatsen nieuwe beschoeiing 19,5 meter met schutting
    Solid beschoeiingen is een bedrijf met vakmensen, sympatieke medewerkers, die betrouwbaar en mooi werk leveren. Nadat hij was wezen kijken, kregen we al snel de offerte. De vragen die we hadden werden snel en correct beantwoord. De prijs was netjes. We hadden 20 meter beschoeiing en 24 meter schutting. Alles van hardhout. Van harte aanbevolen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Middenmeer
    Beoordeeld op 22 jun 2010
    plaatsen van een hardhouten vlonder van 5,5 bij 6,5 m en zetten van...
    Solid beschoeingen heeft contact met ons opgenomen en zijn eerst een avond komen praten over hoe we het precies wilde hebben. hebben een goede aanbieding gedaan. De mannen kwamen keurig volgens afspraak en belde van te voren nog even, super klantvriendelijk. Op de dag van plaatsen mochten onze jongens (6 en 9) ook af en toe even helpen, dit vonden ze helemaal fantastisch. Nadat ze klaar waren is er een plank gebarsten en een week later kwamen ze een nieuwe plank erin maken. We genieten nu heerlijk van ons mooie vlonder! Helemaal top
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 29 apr 2010
    aanleggen van een houten ophoging
    zeer correct en vakwerk. Bij ieder volgende klus zijn zij degene die ik ga bellen.
    Beoordeeld op 16 aug 2009
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 3 aug 2009
    plaatsen damwand
    zeer proffesioneel bedrijf prettig zaken mee gedaan te hebben
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lelystad
    Beoordeeld op 14 jun 2009
    damwand voor border+vlonder met houten trap
    Prima vakmannen! Altijd op tijd. Goed meedenken en oplossingsgericht. Hebben onze wensen prima verwerkt. Alles keurig op papier en volgens offerte. Zeer betrouwbaar en hoog werktempo en kwalitatief goed werk.