John van Solid-Beschoeiingen heeft uitmuntend werk geleverd! Heldere communicatie vanaf het begin en eventueel meerwerk werd vooraf besproken. In een kleine 2 dagen hebben ze een damwand van 20m geplaatst en afgewerkt. We zijn zeer tevreden!
Henk, John en Gert zijn vakkundig, communicatief vaardig en beschaafde personen. Netjes gewerkt, meegedacht en zij maakten geen problemen met betrekking tot het uitvoeren van overige werkzaamheden. De door hen ingehuurde kraanmachinist Gert was zeer behendig met zijn kraan. Wij zijn heel tevreden. We gingen voor kwaliteit en zij hebben ons vertrouwen niet beschaamd.
Numansdorp, Freek en Hetty
Uitstekende calculatie, goede ideeen aangegeven/meedenken en een heel mooi stuk werk opgeleverd. Perfect afgewerkt. Zou ze zo weer inschakelen maar heb ze de komende 25/30 jaar niet nodig......... ( zeggen ze zelf )
Solid heeft voor ons en onze achterburen een beschoeiing van circa 45 m lang gemaakt.
Wij zijn meer dan tevreden. Gemaakte afspraken werden nagekomen en het werk ziet er uitstekend uit. Solid denkt met je mee en heeft een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding.
Prima uitgevoerd klus. Alles is netjes volgens afspraak uitgevoerd. Ook zeker handig is dat je niet thuis hoeft te zijn terwijl zij aan het werk zijn. Afspraken worden netjes gemaakt en nagekomen. Er wordt met je meegedacht. Vriendelijke mannen. Top resultaat!