SolarServicePlan

SolarServicePlan beoordelingen (35)

• Review door Herberto, Nederhorst den Berg
    Beoordeeld op 8 okt 2024
    Zonnepanelen: Verwijderen
    It was easy to arrange things, they came did the job, were nice to deal with, cant ask for more!
  • Review door Ken, Spanbroek
    Beoordeeld op 3 okt 2024
    Zonnepanelen: Installeren + levering
    SolarServicePlan heeft vandaag 7 panelen geplaatst. duidelijke communicatie, snel, professioneel. en een goeie prijs kwaliteitverhouding. aanrader
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoogkarspel
    Beoordeeld op 10 sep 2024
    Zonnepanelen: Installeren; 6 zonnepanelen
    Top service, en goede prijs. Zeker een aanrader. Dankjewel!
  • Review door Maxim, Sliedrecht
    Beoordeeld op 25 aug 2024
    Zonnepanelen: Installeren; 8 zonnepanelen
    Mustafa heeft top werk geleverd. Heel vriendelijk, sociaal en weet wat werken is. Hij denkt alleen maar in oplossingen, en past zijn werk daarop aan. En alles voor een goede prijs! Een serieuze aanrader!
    Beoordeeld op 23 aug 2024
    Zonnepanelen: Kabels tussen omvormer en panelen verleggen zodat ze...
    Mustafa reageerde snel en was helder over de klus en de kosten. Hij is duidelijk ervaren en kundig, en denkt mee over een alternatief als de eerste optie onverwachts toch niet mogelijk blijkt. Naast het verleggen van de kabels tussen de zonnepanelen en de omvormer, heeft hij de zonnepanelen schoongemaakt. Vakkundig, netjes en tegen een redelijke prijs.
  • Review door Henny, Gouda
    Beoordeeld op 18 aug 2024
    Zonnepanelen: Installeren; 2 zonnepanelen
    2 zonnepanelen geplaatst op ons dakkapel door Sherpa Solar. Hele goede communicatie en zeer netjes gewerkt! Keurig op tijd en alles volgens afspraak. Zeer prettige ervaring met dit bedrijf!
  • Review door Arthur, Weesp
    Beoordeeld op 15 aug 2024
    Zonnepanelen: Installeren; 4 zonnepanelen
    ik had reeds een aantal panelen zelf gelegd maar een deel van het dak was mij te hoog. zeer positieve ervaring, Mustafa kwam met zijn collega, ze hebben de klus vlot en netjes geklaard met veel oog voor detail. contact was snel en prettig, erg professioneel. jarenlang ervaring beide met zonnepanelen installatie, we hebben een erg steil dak met vastgeschroefde pannen op een nieuwbouwhuis maar ook dit hield ze niet tegen, ook geen beschadigingen bij opgetreden terwijl dat bij veel buren met andere partijen wel het geval was. al met al zeer positief, goede prijs kwaliteit, zou ze aan mijn familie aanraden. als ik nog eens wat heb bel ik Mustafa weer. dank!
  • Review door Frans, Leusden
    Beoordeeld op 14 aug 2024
    Zonnepanelen: uitbreiden aantal panelen; 3 zonnepanelen
    Ik wilde een zonnestroominstallatie van 7 naar 10 panelen uitbreiden zonder de omvormer of de bekabeling in huis te vervangen. Mustafa had een scherpe offerte voor het leveren en installeren van 3 passende panelen. Mjin installatie is nu naar volle tevredenheid uitgebreid.