Smeerum designvloeren

Smeerum designvloeren beoordelingen (97)

• Review door Peter Doomen
    Beoordeeld op 23 mei 2020

Reparatie + coaten garagevloer 30m2

Walter heeft de slechte vloer gerepareerd en er een 2 componenten epoxy coating opgezet met anti-slip laag. Gezellig en fijn contact, is op tijd en komt zijn afspraken na. Werkt erg netjes. Ik ben er erg blij mee, een echte aanrader!
    (Bewerkt op 25 mei 2020)
  • Review door André, Vught
    Beoordeeld op 6 mei 2020
    Vloer egaliseren: 60 m2
    Aardige man die zijn afspraken na komt. Heeft bij mij sleuven van de vloerverwarming dicht gesmeerd. Wel jammer dat er op een aantal plekken de vloerverwarming buis omhoog is gekomen.
  • Review door Dave, Eindhoven
    Beoordeeld op 30 apr 2020
    Vloer egaliseren: 2 m2
    Walter is een top vakman. Uitstekend werk afgeleverd en een hele goede prijs. Aanrader!!!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vlijmen
    Beoordeeld op 30 apr 2020
    Gietvloer: 13 m2; balkon/terras
    Walter heeft mijn balkon voorzien van een gietvloer. Walter heeft duidelijk verstand van wat hij doet en werkt zeer nauwkeurig. Zijn standaard ligt minstens zo hoog als die van de opdrachtgever. Bovendien is Walter prettig in de omgang en gezellig om over de vloer te hebben (letterlijk en figuurlijk)!
  • Review door Ronald, Hoeven
    Beoordeeld op 29 apr 2020
    Vloer egaliseren: 16 m2
    Snelle reactie op advertentie, gaf telefonisch al de mogelijke oplossing, was ook snel beschikbaar (van belang omdat het spoed was), Vakkundig het probleem opgelost en tegelijkertijd ook nog een ander probleem opgelost. Tevens nog een tip geven voor een andere klus die we nog gaan doen. Een vakman , plezierig in omgang,komt zijn afspraken na=> een aanrader!!!
  • Review door Terence, Eindhoven
    Beoordeeld op 26 apr 2020
    Vloer egaliseren: 16 m2
    Walter heeft ons gebouw entree voorzien van een egaal vloer. Hij was dezelfde dag beschikbaar. Hij werkt secuur en snel en voor een mooie prijs. Hij is echt een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 14 apr 2020
    Vloer egaliseren: 5 m2
    Walter kon snel beginnen en heeft prima werk geleverd. Hij komt zijn afspraken na en is prettig in de omgang.
    (Bewerkt op 29 jul 2025)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 11 apr 2020
    Vloer egaliseren: 6 m2
    Ik vond de samenwerking met Walter erg prettig. Naast de vloer die hij onwijs netjes heeft afgeleverd zijn nu ook de dorpels weer helemaal gaaf. Alle keuzes (kleur en coating wel of niet, dat soort dingen) gingen in goed overleg, Walter legde de voor en nadelen van alles heel goed aan me uit en adviseerde me passend, gericht op mijn situatie. Een afspraak maken ging heel gemakkelijk en snel, de communicatie daarin was erg prettig. Walter werkt snel en netjes en denkt goed mee. Ook met de maatregelen rondom Corona houdt hij erg goed rekening, wat ik zelf erg prettig vond.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 27 mrt 2020
    Gietvloer: 8 m2; badkamer
    Walter komt zijn afspraken na en heeft mooi werk geleverd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 24 feb 2020
    Vloer egaliseren: 11 m2
    Walter was beschikbaar om het werk binnen 24 uur te doen. Hij heeft uitstekend werk (egaliseren van vloer) uitgevoerd. Alles opgeruimd en netjes achtergelaten. Excellent communicatie!