Smeerum designvloeren

Smeerum designvloeren beoordelingen (97)

• Review door Pieter, Vught
    Beoordeeld op 1 sep 2020
    Gietvloer: 20 m2; Keuken
    Walter is een flexibele vakman die zorgt voor het gewenste eindresultaat voor een nette prijs. Alles wat je nodig hebt!
    Beoordeeld op 21 aug 2020
    Gietvloer: 6 m2; badkamer
    Walter van Smeerum heeft ons heel goed geholpen met een mooie badkamer vloer. De communicatie was van begin af aan heel soepel en duidelijk. De uitvoering van de badkamer is super netjes en strak gedaan. Alles volgens afspraak. Heel blij mee!
  • Review door Do, Eersel
    Beoordeeld op 15 aug 2020
    Gietvloer: 70 m2; Woonkamer
    Gietvloer in de woonkamer en garage gelegd door walter, contact liep soepel, houd zich aan afspraak, denkt mee en gaf advies mbt onderhoud. Verder is de vloer keurig gelegd, walter werkt netjes, ben erg tevreden met het resultaat! Echt een aanrader!
  • Review door Esmee, Tilburg
    Beoordeeld op 14 jul 2020
    Gietvloer: 40 m2; Woonkamer, Gang, Keuken
    Walter is een enthousiaste en gedreven vakman. Daarnaast is hij prettig in de omgang, geeft hij goede adviezen en komt hij afspraken na!
  • Review door Rosa, Nijmegen
    Beoordeeld op 9 jul 2020
    Gietvloer: 21 m2; Keuken
    Zeer goede ervaring met Smeerum designvloeren. De communicatie ging soepel, snel reactie en Walter denkt mee. We zijn super blij met onze gietvloer in de keuken!
  • Review door Jessica, Amstelveen
    Beoordeeld op 29 jun 2020
    Gietvloer: 9 m2; Gang
    Zeer vriendelijke en vooral professionele vakman, houdt zich aan de afspraken, denkt mee en is flexibel. Wij zijn super tevreden met het eindresultaat. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Kortom: een aanrader!! Veel dank Walter!
  • Review door Cristel, Breda
    Beoordeeld op 13 jun 2020
    Vloer egaliseren: 15 m2
    Snelle reactie, kwalitatief goed, Prima prijs. Zeer tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Helmond
    Beoordeeld op 4 jun 2020
    vloer reparatie: 2 m2 vlak maken en 10 m2 egaliseren
    Wij hadden een flinke bult in de vloer die ik zelf niet weg kon krijgen. Gelukkig kon deze vakman op zeer korte termijn ons uit de brand helpen. De vloer was vakkundig vlak gemaakt en is nu een goede basis om afgewerkt te worden. Communicatie was goed en snel, dus dat geeft ook veel vertrouwen.
  • Review door Michiel, Terheijden
    Beoordeeld op 26 mei 2020
    Vloer egaliseren: 18 m2
    Walter is een vakman die helder adviseert en erg prettig in de omgang is. Hij denkt mee in oplossingen en geeft duidelijk aan wat wel of niet te doen. Hij is ook niet te beroerd om indien nodig in de avond of het weekend te komen. Prijs/kwaliteit is prima. Een aanrader!