Smeerum designvloeren

Smeerum designvloeren beoordelingen (97)

• Review door Janneke, Tilburg
    Beoordeeld op 12 feb 2020
    Gietvloer: 3 m2; badkamer
    Zeer tevreden met de nieuwe badkamer gietvloer, dankjewel Walter!
  • Review door Anuschka, Oosteind
    Beoordeeld op 4 jan 2020
    Gietvloer: 12 m2; Badkamer en toilet
    Walter is een fijne kerel die vakwerk levert en duidelijk communiceert over tijden en afspraken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 25 nov 2019
    Gietvloer: 55 m2; Woonkamer
    Als je een mooie gietvloer wil, in de kleur die je zelf bepaald, moet je bij deze specialist zijn. Walter denkt met je mee, komt zijn afspraken na en alles is tot in de puntjes geregeld. Hij is prettig in de omgang. Je kunt je klus gerust aan hem toevertrouwen. Wij hebben een geweldig mooie vloer. WALTER BEDANKT VOOR DE MOOIE VLOER!
  • Review door Piet en fabian adams
    Beoordeeld op 12 nov 2019

Gietvloer gehele woning

Geweldige vakman!
    (Bewerkt op 13 nov 2019)
  • Review door Sandra de laure
    Beoordeeld op 9 okt 2019

Gietvloer keuken, wc, washok

Super! De eerste keer dat de vloer gelegd werd door een collega van Walter was die niet helemaal goed gegaan je zag de strip die de grens trekt met de houten vloer heel goed zitten. Walter kwam langs en zei dit gaan we meteen oplossen en zorgen dat het er helemaal top uit gaat zien . En ja zo was het. Walter kwam de vloer leggen en hij ligt er zo strak in, Zo Gaaf. Super bedrijf echte aanrader.
    (Bewerkt op 10 okt 2019)
  • Review door Fam van baars
    Beoordeeld op 3 aug 2019

Gietvloer benedenverdieping

Hij levert vakwerk, de vloer is keurig gelegd en werkt erg netjes. Hij komt zijn afspraken na en is op tijd.
    (Bewerkt op 8 aug 2019)
  • Review door Noortje vingerhoets
    Beoordeeld op 30 jul 2019

Gietvloer badkamer

Perfect werk geleverd, alles volgens afspraak. Wij zijn erg blij met onze nieuwe PU vloer in de badkamer!