Sjls Schilderwerken

Sjls Schilderwerken beoordelingen (39)

• Review door Kristel, Barneveld
    Beoordeeld op 19 aug 2024

Schilderwerk buiten: Ramen, luiken en deuren

De 5 sterren dubbel en dwars waard. Uitstekend schilderwerk en Naser is heel vriendelijk en betrouwbaar. Komt alle afspraken na, denkt mee en geeft advies. Heel blij met het resultaat!
  • Review door Mevrouw Anne-Karen Pannevis, Amersfoort
    Beoordeeld op 6 jul 2024

Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Dakgoten; 3 deuren; 8 kozijnen

Nassar is een hele fijne man in de omgang en communicatie. Je merkt af en toe amper dat hij in en om je huis bezig is. Komt zijn afspraken na. Werkt hard en snel. Betrouwbaar als je van huis moet. Als ik een minpuntje moet noemen is dat hij iets secuurder zou kunnen werken. Wat inhoud dat hij soms een plekje vergeet of je deurknop per ongeluk een likje verf meegeeft. Hier kan je hem gewoon op wijzen. En de prijs kwaliteit verhouding is dik in orde.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eemdijk
    Beoordeeld op 29 jun 2024

Schilderwerk buiten: Boeiboord

• Review door Jerrie, Amersfoort
    Beoordeeld op 5 jun 2024

Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Boeiboord; 2 deuren; 2 kozij...

Aardige meneer en prima geschilderd
  • Review door Camille, Elst
    Beoordeeld op 30 mei 2024

Interior painting: Vast houtwerk

Heel erg tevreden! Superaardige man die rustig en snel werkt en ook alles netjes achterlaat. Zeker een aanrader, we zijn erg blij met zijn werk :)
  • Review door Arno, Renkum
    Beoordeeld op 20 mei 2024

Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Boeiboord, Schuur of tuinhuis

Betrouwbare schilder. Kun je met een gerust hart de deur bij open laten! Netjes volgens afspraak! Op tijd en werkt stevig door! Harde werker! Aanrader voor iedereen
  • Review door L. Van ‘t Foort, Renswoude
    Beoordeeld op 20 mei 2024

Schilderwerk buiten: Ramen, luiken en deuren

Vanmorgen vroeg kwam Naser bij ons de bovenramen aan de voorzijde van ons huis schilderen. Naser is een uitermate vriendelijke man, die heel rustig en consistent zijn werk doet. Je merkt bijna niet dat hij er is, maar hij levert ondertussen wel zeer snel goed en professioneel werk af. Hij stelt niet zoveel eisen en de prijs is alleszins redelijk. Beste Naser, het ga je goed en wij hopen je in de toekomst voor een volgende klus nog eens te ontmoeten.
  • Review door Debby, Soest
    Beoordeeld op 9 mei 2024

Schilderwerk buiten: Kozijnen, Dakgoten, Boeiboord; 20 kozijnen; 3...

Naser begon volgens afspraak op tijd aan de klus: het schilderen van de buitenkant van ons huis. Hij werkt netjes en rustig. Hij vraagt tussendoor even mee te kijken zodat hij uitleg kan geven waarom hij iets doet. Dat voelt heel betrokken. Door de regen liep hij twee dagen uit en was bereid extra te werken in het weekend. Wij zijn erg tevreden. Zeker een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Driebergen-Rijsenburg
    Beoordeeld op 2 mei 2024

Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 1 deur; 4 kozijnen

Zeer vriendelijke schilder met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
  • Review door Arjen
    Beoordeeld op 16 mrt 2024

Buiten schilderwerk villa

Zeer tevreden met het grondige en nette werk dat dit professionele bedrijf geleverd heeft. Eigenaar Naser is zeer vriendelijk en heel prettig om mee samen te werken. Hij is zeer betrouwbaar en de communicatie verliep subliem. Bijna jammer dat hij al klaar is. Absoluut aan te raden voor een schilderklus!