Review door Eric, VleutenEric, VleutenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 25 sep 2023Stucen: 4 m² wanden; WoonkamerZeer secuur, goed werk geleverd. Ik kan het iedereen aanraden. 👍
Review door Werkspot-gebruiker uit TilburgWerkspot-gebruiker uit TilburgBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 9 sep 2023Stucen: 10 m² wanden; 10 m² plafonds; Woonkamer, KeukenSuper werk geleverd, Super prijs en altijd vriendelijk. Altijd een glimlach en echte vakmanschap! Zeer tevreden over de klus! Bedankt Sham!
Review door Werkspot-gebruiker uit BeersWerkspot-gebruiker uit BeersBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 19 aug 2023Stucen: 43 m² wanden; HAL/ACHTERBOUWSnelle reactie op onze klus en netjes uitgevoerd
Review door Sjoerd, WageningenSjoerd, WageningenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 9 aug 2023Stucen: 70 m² wanden; 35 m² plafonds; Hele woningSuper blij met Sham, vlotte club hele aardige jongens en harde werkers!
Review door Werkspot-gebruiker uit NijmegenWerkspot-gebruiker uit NijmegenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 6 aug 2023Stucen: 3 m² wanden; Slaapkamer(s)Werkzaamheden zijn naar onze tevredenheid uitgevoerd. Voor een volgende klus bellen we Sham Vlechter als eerste.
Review door Werkspot-gebruiker uit EdeWerkspot-gebruiker uit EdeBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 20 jul 2023Stucen: 100 m² wanden; 60 m² plafonds; Woonkamer, GangKlus binnen 4 dagen uitgevoerd, keurig gewerkt en alles netjes achter gelaten. Alles volgens afspraak.
Review door Margriet, GennepMargriet, GennepBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 12 jul 2023Stucen: 8 m² wanden; 4 m² plafonds; Keuken
Review door Werkspot-gebruiker uit RhedenWerkspot-gebruiker uit RhedenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 22 mei 2023Stucen: 25 m² wanden; 12 m² plafonds; Slaapkamer(s)Netjes en snel gewerkt!
Review door Werkspot-gebruiker uit ZevenaarWerkspot-gebruiker uit ZevenaarBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 15 mei 2023Stucen: 5 m² wanden; Woonkamer
Review door Thierry, ArnhemThierry, ArnhemBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 22 apr 2023Stucen: 2 m² plafonds; Badkamer