Schildersbedrijf LivingColors

Schildersbedrijf LivingColors beoordelingen (84)

• Review door Martijn, Pijnacker
    Beoordeeld op 18 mrt 2017

Beitsen schuurtje

Jan Jansen geselecteerd om bij ons schuurtje te beitsen. Hij is langs geweest om een nauwkeuriger prijsopgaaf te maken. Vanaf toen begon er vanaf onze kant van alles te wijzigen: andere kleur en een stukje schutting er bij. Was geen probleem en prijs werd iets aangepast. In eerste mooie week van maart keam hij meteen langs om de klus te doen. Ook tijdens klus veranderde de opdracht: nog een stuk schutting er bij en toch maar die wand van schuur die aan tuin van buren grenst. Met alles ging Jan heel flexibel om. Uiteindelijk heeft de klus 3 dagen ipv 2 geduurd en alles is perfect opgeleverd. Jan is niet alleen een vakman, maar ook flexibel en zeer sympathiek!
  • Review door Ron, Maassluis
    Beoordeeld op 30 nov 2016

Muurverven over behang in woonkamer, slaapkamer, halletje in leeg h...

Snel, netjes, communicatief en met een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Tip voor opdrachtgevers: maak een nauwkeurige berekening van het aantal te schilderen m2.
  • Review door Linda, Rotterdam
    Beoordeeld op 27 jul 2016

Buitenkant van het huis schilderen

Wij zijn erg blij met Living Colors. Hij is snel, ontzettend netjes en vakkundig en daarnaast ook nog eens gunstig geprijsd. We kunnen hem dus aanbevelen en zullen zeker nog eens bij hem terugkomen.
  • Review door Stephan, Ouddorp
    Beoordeeld op 27 jul 2016

Schilderen buitenkant vakantiewoning

Uitstekend vakwerk.. Ik heb afgelopen weekend mijn vakantiehuis bekeken en is perfect gebeurd. Voaarl de communicatie op afstand is mij uitstekend bevallen ik zal hem zeker aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorschoten
    Beoordeeld op 21 jul 2016

Schilderen boven kozijnen

Helaas moest ik door omstandigheden de opdracht op het laatste moment annuleren. Heb wel een vergoeding betaald ivm voorrijden. Contact is zeer goed verlopen. Vriendelijk, netjes beleefd. Ronald
  • Review door Jen, Rotterdam
    Beoordeeld op 14 jul 2016

Schuren en verven van vijf deuren en omlijsting

Door omstandigheden kon de klus voorlopig niet doorgaan. Wel heeft Jan wat kleine verfklusjes gedaan. Een vriendelijke, professionele schilder.
  • Review door Paul, Delfgauw
    Beoordeeld op 26 mei 2016

schilderwerk kozijnen en deuren buiten

We hebben een goede ervaring met Schildersbedrijf LivingColors gehad. Goede afspraken gemaakt en het werk ziet er heel goed uit.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 12 mei 2016

Schilderen van kozijnen buitenzijde eensgezinswoning

• Review door Alex, Poortugaal
    Beoordeeld op 6 mei 2016

Schilderen dakkapel 2e etage

Vandaag heeft jan onze dakkapel geschilderd, stond voor juni gepland maar hij belde of hij eerder kon uitvoeren. Hij is zorgvuldig en professioneel te werk gegaan en heeft alles netjes afgewerkt en schoon achtergelaten. Ik zou living Colors zeker aanbevelen. Dikke pluim voor jan!
  • Review door Tim, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 25 apr 2016

Verven dakkapel in 2 kleuren

LivingColors is zeer vakbekwaam en heeft dan ook voor ons al verschillende opdrachten uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk. Indien het weer te slecht is voor buitenschilderwerk, dan neemt hij direct contact op en zorgt dat er op zeer korte termijn alsnog begonnen zal worden met de werkzaamheden. Ook geeft hij vakkundig advies bij het lakken en/of vervangen van o.a. houtwerk. Bij een volgende klus zullen wij zeker deze vakman weer uitnodigen. Uitstekende prijs / kwaliteitverhouding.