Schildersbedrijf Demirel

Schildersbedrijf Demirel beoordelingen (18)

• Review door Klant van Schildersbedrijf Demirel
    Beoordeeld op 27 nov 2024

Schilderen

Vriendelijk en professioneel

Hartelijk bedankt voor uw review

Reactie geplaatst 27 nov 2024
  • Review door Henri Elferink, Hengelo
    Beoordeeld op 27 nov 2024

Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Dakkapellen, Boeiboord

Hartelijk dan voor uw review

Reactie geplaatst 27 nov 2024
  • Review door Sebo Popken, Nieuwleusen
    Beoordeeld op 18 nov 2024

Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 3 deuren; 6 kozijnen

Goede duidelijke afspraken. tijdige overleg en planning Goede prijs-, snelheid- en kwaliteitverhouding. Murat en Yildiz zijn fijne mensen om mee samen te werken. Meerwerk van te voren overlegd en doorberekend Ik raad Schildersbedrijf Demirel aan

Hartelijk bedankt We vonden het ook zeer fijn om bij jullie het werk te mogen verrichten

Reactie geplaatst 18 nov 2024
  • Review door EBUBEKIR GUNERHANAL, Westerhaar-Vriezenveensewijk
    Beoordeeld op 6 nov 2024

Binnenschilderwerk: Slaapkamer(s), Woonkamer, Gang

Mooi werk, ik ben blij wat ze hebben gemaakt. Murat werkt prima en netjes.

Hartelijk bedankt voor de review

Reactie geplaatst 12 nov 2024
  • Review door Klant van Schildersbedrijf Demirel
    Beoordeeld op 30 okt 2024

Schilderen binnen en buiten zakelijk

Zowel de planning als de uitvoer tot in de puntjes verzorgd. Zeker een aanrader. Fijn contact, goede uitvoering. Zeer tevreden.

Hartelijk bedankt voor uw review

Reactie geplaatst 30 okt 2024
  • Review door Ronald
    Beoordeeld op 26 okt 2024

Schilderen voordeur en kozijn.

Het 1e contact was prima en allemaal duidelijk. Tijdens de eerste bezoek van de schilder (op zondag) is hij halverwege de werkzaamheden weggegaan zonder iets te zeggen, dus zaten we met een half geschilderde deur. Na zelf contact te hebben gezocht over hoe en wat werd duidelijk dat hij weg was gegaan wegens familie omstandigheden (begrijpelijk). Nieuwe afspraak gepland (wederom een zondag) en zijn de werkzaamheden afgerond. Na de werkzaamheden geconstateerd dat er veel verfrestanten op de vloer terecht zijn gekomen en de deur is bij lange na niet goed geverfd. Nog geen 10 minuten nadat de schilder weg is gegaan al een tikkie ontvangen om het bedrag te betalen, met het verzoek dit zo spoedig mogelijk te doen omdat er anders extra kosten bij zouden komen, bijzonder. Na het vragen van een factuur aangaand de werkzaamheden en garantie wordt er gezegd dat deze via mail gestuurd zou worden, tot op de dag van vandaag geen factuur ontvangen. Mijn gevoel zegt nu dat het een zwarte klus is geweest welke niet in de boekhouding moest komen. Al met al bel ik deze schilder niet weer.

Hallo Dit is er vervelend om te horen maar idd naar familie omstandigheden dat onze dochter in het ziekenhuis was terecht gekomen en we nog op het ziekenhuis zaten heeft u contact opgenomen en heb u het hele verhaal uitgelegd van de verf resten heeft u niks over verteld ik heb u gemailt met factuur en een bewijs van de mail via whatsapp u had rustig terug kunnen bellen en zwart is het niet gegaan als gaat het niet naar de bank maar we kunnen het als nog oplossen en als u had gebeld hadden we het ook op kunnen lossen en wij werken 7 dagen per week

Reactie geplaatst 26 okt 2024
  • Review door Michel , Hasselt
    Beoordeeld op 29 sep 2024

Schilderwerk buiten: Houten Schotten voorgevel huis, plus kozijnen...

Snel en duidelijke afspraken, prijs goed.

Bedankt

Reactie geplaatst 3 okt 2024