Schilderfijn & Klusbedrijf

Schilderfijn & Klusbedrijf beoordelingen (98)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Bleiswijk
    Beoordeeld op 11 mei 2021
    Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen, Dakgoten, Dakkapellen, Boeib...
    Hazem hebben wij ervaren als zeer betrouwbaar. Hij zou de klus met twee man klaren, maar door ziekte van zijn collega moest hij het alleen doen. Hij heeft keihard gewerkt en tot laat in de avond doorgegaan om de klus binnen een week af te ronden. Tijdafspraken kwam hij exact na. Het uiteindelijk resultaat is erg mooi. Een echte aanrader.
    Beoordeeld op 23 apr 2021
    Schilderwerk buiten: Deuren, Kozijnen; 2 deuren; 8 kozijnen
    Binnen 3 dagen zijn de kozijnen van het huis keurig geschilderd. Na overeenkomst over de opdracht is Hazem snel aan de slag gegaan, communicatie was prima. Zijn erg tevreden!
  • Review door Ruud, Rotterdam
    Beoordeeld op 19 apr 2021
    Schilderwerk buiten: Voorgevel; 5 kozijnen; 1 dakgoot
    Snel gereageerd, op korte termijn begonnen, goed doorgewerkt (ook in het weekend), flexibele opstelling en goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ik ben een erg tevreden klant
  • Review door gerard, Vlaardingen
    Beoordeeld op 9 mrt 2021
    Binnenschilderwerk: 13 deuren; 16 raamkozijnen
    Zo de klus zit er op , in 4 dagen heel mijn huis aan de binnenkant geschilderd. En wat een geweldige vakman is deze Hazem Hamwi de rust die de man uitstraalt is geweldig met een goed tempo en goed materiaal dus verf van goede kwaliteit het hele huis picobello. Hij werk netjes schoon dekt alles netjes af haalt los wat los moet maar zorgt dat alles weer word terug geplaatst komt alle afspraken netjes na kortom ik kan deze man van harte aan bevelen.
  • Review door Mevlut, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 10 jan 2021
    Binnenschilderwerk: Wanden
    Hazem is een betrouwbaar en goede schilder. Zijn manier van werken kan ik waarderen. Komt zijn afspraken na, doet goed en snel zijn werk en communiceert ook goed. Ik zal hem zeker aan ieder aanbevelen.
  • Review door Johan, Papendrecht
    Beoordeeld op 3 okt 2020
    Binnenschilderwerk: 2 trappen
    Werkt snel en netjes, een volgende schilder klus zal ik zeker weer door deze schilder laten doen.