Schilder Jan

Schilder Jan beoordelingen (28)

• Review door Hans, Hoogeveen
    Beoordeeld op 21 dec 2016
    Sauzen trappengat
    Een echte vakman, heeft goed werk (verven van de trappen en sauzen muur) afgeleverd, werkt netjes en geeft goede adviezen. Kortom, wij zijn helemaal tevreden.
  • Review door Hennie, Norg
    Beoordeeld op 8 mrt 2016
    Plafond kamer sauzen
    Uitstekend vakbekwaam en accuraat denkt mee,geeft ideeën aan. Het is ons erg goed bevallen. Een aanrader om deze vakman te nemen,voor al U klussen.
  • Review door Peter, Peize
    Beoordeeld op 8 jan 2016
    Hulp bij binnenschilderwerk
    Gehele woning binnenkant naar tevredenheid geschilderd. Goed advies en meedenken over steigerconstructie voor moeilijk bereikbare plekken.
  • Review door Rien, Groningen
    Beoordeeld op 26 okt 2015
    Binnenmuur 2.70 x 5 meter
    Erg prettig contact, snelle oplevering van klus en met zeer goed resultaat. (streeploos geverfd)
  • Review door Klant van Schilder Jan
    Beoordeeld op 21 okt 2015

Binnen schilderwerk. Muren sauzen, kozijnen en plinten lakken

Mijn vrouw en ik zijn zeer kritisch en Jan heeft ons echt blij verrast met zijn werk. Naast het feit dat hij zeer mooi werk heeft afgeleverd was het ook goed communiceren met hem.
  • Review door Klant van Schilder Jan
    Beoordeeld op 21 okt 2015

Hele huis van binnen geschilderd, kozijnen, wanden en plafonds. Tevens 3 kamers behangen

Jan heeft een planning van een week gegeven en hij was zelfs sneller klaar. Het budget wat van tevoren is opgegeven heeft hij zich ook aan gehouden. Het resultaat is zeer strak en na afloop heeft hij alles keurig netjes achter gelaten. Als ik weer schilderwerk laat doen dan is het zeker door Jan.