Schilder- en Klusbedrijf Van Manen beoordelingen (27)
Review door Koos, Zetten
Koos, Zetten
Beoordeeld op 23 nov 2011
Complete vrijstaande woning schilderen en sauzen
Review door Werkspot-gebruiker uit Rhenen
Werkspot-gebruiker uit Rhenen
Beoordeeld op 10 nov 2011
Schilderwerk Buitenmuren + Kozijnen
Schilderwerk is keurig opgeleverd. Het bleek achteraf meer werk dan dat Cees vooraf ingeschat had, maar dit heeft hij voor zijn rekening genomen, ondanks zijn scherpe prijs.
Volgende keer zullen we Cees zeker weer bellen voor het schilderwerk.
Review door Piet, Lienden
Piet, Lienden
Beoordeeld op 1 okt 2011
dakkapel en erker
De Hr. van Maanen is een plezierig mens om een klus als deze voor je te laten doen.
Hij werkt netjes en effectief.
Is flexibel genoeg om een eventuele aanpassing te behandelen.
Ik kan de hr. van Maanen dan ook met een goed geweten aanbevelen.
Review door Arjan, Rhenen
Arjan, Rhenen
Beoordeeld op 6 jul 2011
schilderen buitenboel
Cees heeft goed werk geleverd. Sommige van onze kozijnen waren er iets slechter aan toe dan verwacht en dat heeft hij vroegtijdig aangegeven. Ipv aan de originele opdracht vast te houden hebben we overlegd dat het werk goed gedaan moet worden. Het meerwerk hiervoor hebben we qua kosten gedeeld. Prima oplossing!
De heer Van Manen is een uitstekend vakman die ik iedereen aan kan raden. Alles naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Review door Werkspot-gebruiker uit Echteld
Werkspot-gebruiker uit Echteld
Beoordeeld op 13 mrt 2011
dubbel glas plaatsen evt ook kozijnen vervangen
Wij zijn erg tevreden over de door van Manen geleverde kwaliteit voor het plaatsen van het geisoleerde glas. Zo tevreden dat we Cees ook het schilderwerk van al onze kozijnen laten verzorgen. Dit doet hij op een professionele en degelijke manier.
ps. De opdracht voor het vervangen van glas is groter geworden dan aangevraagd op Werkspot.
Review door Jean Paul, Herveld
Jean Paul, Herveld
Beoordeeld op 7 feb 2011
nieuwe wand behangen
Is de afspraak goed nagekomen en heeft echt zijn best gedaan om goed werk te leveren. Een goede ervaring dus.