Schilder- en Klusbedrijf Van Manen

Schilder- en Klusbedrijf Van Manen beoordelingen (27)

• Review door johan, Elst, Utrecht
    Beoordeeld op 17 apr 2015

schilderen buitenboel huis

Cees is een hardwerkende schilder die geen genoegen neemt met half werk. Hij denkt mee en kwaliteit gaat voor het geld. Bepaalde delen vielen wat tegen maar hij maakt het af volgens afspraak zonder met een aanvullende factuur te komen. Het schilderwerk is prima en zorgvuldig uitgevoerd, het ziet er fraai uit en we zijn erg blij met het resultaat. Ook van de kluswerkzaamheden aan de deuren. Kortom, bij een volgende klus gaan we Cees zeker weer benaderen! We zijn zeer tevreden: Cees, dank je wel!
    (Bewerkt op 18 apr 2015)

Hartelijk dank Johan voor je positieve reactie!!

Reactie geplaatst 18 apr 2015
  • Review door EE, Elst
    Beoordeeld op 3 jul 2014

vakman gezocht!

Secuur, accuraat, toegewijd, punctueel, zelfstandig, doelgericht, vakbekwaam en gewoon een heel prettig mens om over de vloer te hebben. Een aanrader dus!
  • Review door J.W., Ochten
    Beoordeeld op 23 jan 2014

schilderen muren plinten en kozijnen

Dik tevreden, ik zou deze harde werker iedereen aanprijzen. Vooral zijn uitdrukking:" ik ga pas naar huis als jullie helemaal tevreden zijn" is hij ook nagekomen. De volgende klus ga ik hem ook gunnen.
  • Review door Jan, Ede
    Beoordeeld op 27 nov 2013

schilderen van 7 binnendeuren

Cees van Manen is een zeer betrouwbaar ,meedenkend en prima vakman die wij dan ook van harte aanbevelen en die bij ons ook de volgende klus mag uitvoeren.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tiel
    Beoordeeld op 18 mrt 2013

150 m2 sauswerk buitengevels.

• Review door Bernice, Nijmegen
    Beoordeeld op 12 feb 2013

schilderen van woonkamer (9,3 x 3,70 meter)

• Review door Michel, Nijmegen
    Beoordeeld op 27 dec 2012

Burghardt van den Berghstraat Nijmegen

• Review door Leanne, Veenendaal
    Beoordeeld op 19 okt 2012

Buitenwerk schilderen

Betrouwbare en deskundige vakman. Prettig in de omgang en goed werk afgeleverd. We zijn blij dat het er weer voor minstens vijf jaar goed uitziet, maar daarna weten we zeker weer wie we voor ons buitenschilderwerk gaan benaderen!
  • Review door D.M., Ede
    Beoordeeld op 19 dec 2011

gebroken ruit vervangen. velux dakraam

• Review door Gert-Jan, Nijmegen
    Beoordeeld op 1 dec 2011

Dubbel glas plaatsen

Goed en deskundig. Hij heeft uiteindelijk zowel het glas zetten als het schilderwerk buiten uitgevoerd.