S.V.M. bouw & renovatie

S.V.M. bouw & renovatie beoordelingen (114)

• Review door Tony, Hillegom
    Beoordeeld op 19 jul 2021

Badkamer: 7 m2; Complete renovatie

SVM bouw heeft onze badkamer gerenoveerd en en we zijn ontzettend tevreden. Julian en Dario hebben prachtig werk afgeleverd. Het zijn hardwerkende mannen en altijd netjes en correct. De communicatie verliep ook vlot; er werd steeds meteen gereageerd door Jahaïra of José. Al met al een fijne samenwerking en zeker aan te raden voor een nieuwe klus!
  • Review door Ruud, Den Haag
    Beoordeeld op 14 jul 2021

Toilet renovatie: 2 m2; Hangend

S.V.M. Bouw heeft ons toilet naar volle tevredenheid gerenoveerd. Alejandro heeft de werkzaamheden vlot en netjes uitgevoerd. Hij sprak hoofdzakelijk alleen Spaans maar dat was eigenlijk geen probleem. Op momenten dat er uitgebreider overlegd moest worden verliep dit via een vriendelijke dame op het kantoor van S.V.M. of met Jose. Betalen hoeft pas nadat de werkzaamheden volledig zijn afgerond. Wij raden S.V.M. Bouw aan.
  • Review door Julie, Den Haag
    Beoordeeld op 3 jul 2021

Badkamer: 6 m2; Complete renovatie

S.V.M. bouw & renovatie heeft onze badkamer prachtig afgeleverd. We zijn heel tevreden met een duidelijke offerte en prijs vooraf. Kwalitatief goed werk geleverd, ziet er heel strak uit en in korte tijd opgeleverd. Bij twijfel en vragen was er altijd een check naar ons toe voordat ze zelf een beslissing maakte. Dit was ook erg prettig.
  • Review door Stephan, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 27 jun 2021

Badkamer: 5 m2; Complete renovatie

Ze denken goed mee en werken hard. De taalbarrière was wel een dingetje. Dan dacht je dat hij iets wel begreep, maar bleek het heel anders opgevat te hebben. Jose speelde daar wel goed op in. Finishing toch had net iets beter gekund, zoals kitten, maar al met al heel erg tevreden met het eindresultaat. Jose is een man van zijn woord en probeert niemand een oor aan te naaien. Toen ik een lekkage had, wat achteraf defect onderdeel bleek, werd heel snel en goed door Jose en zijn mannen opgelost. Bedankt daarvoor!
  • Review door Ahmet, Zwijndrecht
    Beoordeeld op 25 jun 2021

Toilet renovatie: 1 m2; Hangend

Fijne en duidelijke communicatie! Wij zijn super blij met onze nieuwe wc.
  • Review door Erwin, Lopik
    Beoordeeld op 18 jun 2021

Badkamer: 4 m2; Complete renovatie

Goede prijs/kwaliteit verhouding, meedenkend en flexibel. De mannen van S.V.M. bouw & renovatie hebben mooi werk geleverd.
  • Review door Sjoerd, Woerden
    Beoordeeld op 30 mei 2021

Toilet renovatie: 1 m2; Staand

Toilet is uitstekend gerenoveerd en conform mijn wensen opgeleverd. Communicatie verliep via Jose, die mij steeds goed op de hoogte heeft gehouden. Zijn personeel bestaat uit serieuze, vakkundige werknemers.
  • Review door Martin, Den Haag
    Beoordeeld op 11 mei 2021

Toilet renovatie: Hangend

Zeer betrouwbare aannemer die de klus snel en vakkundig heeft geklaard. Ze hebben voor ons activiteitencentrum een toilet renovatie uitgevoerd. Hierbij zijn wij totaal ontzorgd. Van opmeten tot aan oplevering. Binnen een week was alles klaar en het resultaat was geweldig. Communicatie verliep goed en de offerte was duidelijk. Ook word er garantie gegeven en toen een inbouwspot je kapot ging was deze binnen een dag vervangen. Een echte aanrader !
  • Review door Suzanne, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 7 mei 2021

Toilet renovatie: Hangend

Onze toillet geheel laten renoveren. Wat zijn wij onwijs blij met het resultaat. En wat word er hard gewerkt zeg. Complimenten! Zal jullie zeker onthouden.
  • Review door Aad, Zoetermeer
    Beoordeeld op 4 mei 2021

Toilet renovatie: 1 m2; Hangend

Klus prima uitgevoerd door Alejandro, zeer betrouwbaar en denkt mee in oplossingen. Kortom aanrader.