S.V.M. bouw & renovatie

S.V.M. bouw & renovatie beoordelingen (114)

• Review door Nancy, Dordrecht
    Beoordeeld op 11 apr 2021

Toilet renovatie: 2 m2; Hangend

Mijn wc had een totale renovatie nodig. Ondanks wat technische problemen waar SVM tegen aan liep is het super netjes opgelost. Werk wordt netjes en professionele uitgevoerd. Ik zal ze zeker vragen als ik nog een opdracht moet laten uitvoeren. Echt een aanrader!
  • Review door Maarten, Rotterdam
    Beoordeeld op 7 apr 2021

Vloer verwijderen: 75 m2; Hout

Jose zn mannen hebben erg goed werk geleverd, de vloer was er zo uit. Communicatie met Jose was ook prettig
    Beoordeeld op 31 mrt 2021

Badkamer: 5 m2; Reparaties

• Review door Philip, Utrecht
    Beoordeeld op 30 mrt 2021

Badkamer + toilet: 6 m2; Complete renovatie

Jose is een man die zijn vak verstaat en goed meedenkt. Hij heeft ons goed begeleid bij de renovatie van onze badkamer en wc. Toen onze wensen nog wat veranderden na het tekenen van de offerte heeft Jose het extra werk voor een geringe meerprijs toch uitgevoerd. De werklieden waren ook vakbekwaam en vriendelijk, en kwamen met mooie oplossingen om het eindresultaat nog beter te maken. Zeer tevreden met het resultaat! ---------- Aanpassing 4 mei 2023: Ik heb de beoordeling aangepast. De reden: na 2 jaar blijkt dat de kitrand om het bad is gaan loslaten. Hierdoor is een lekkage in de hal op de begane grond ontstaan, dit moet dus verholpen worden. Ik heb dit per mail verstuurd naar Jose. Dit hoort niet te gebeuren, en zeker niet binnen 2 jaar. Het is niet veel werk om te verhelpen. Jose houdt echter vol dat er slechts 1 jaar (!!!) garantie zit op kitwerk, ondanks dat dit nergens op de offerte of factuur vermeld staat, en dat hij het dus niet gaat repareren.
    (Bewerkt op 4 mei 2023)
  • Review door Imke, Koudekerk aan den Rijn
    Beoordeeld op 29 mrt 2021

Badkamer: 3 m2; Complete renovatie

Echt heel triest, beweerd een foutje gemaakt te hebben. Zou vandaag (maandag) de werkzaamheden die we hebben afgesproken (tegen overigens een vrij hoge prijs) uit komen voeren maar is niet komen opdagen. Dhr die overigens een eenmanszaak is zou “het kantoor” contact op laten nemen omdat hij een fout heeft gemaakt. Door zijn brutale mentaliteit kon ik er niet uitkomen als compensatie wilde hij a.s. Woensdag komen en dus moet ik als zzp’er mijn diensten hierop aanpassen wat dus niet lukt op korte termijn. Heel jammer hoe dit opgepakt is, uiteindelijk heeft dhr mij meerdere malen uitgescholden en bedreigt met een incasso bureau terwijl meneer zelf zegt dat hij genoeg werk heeft en deze klus niet nodig heeft. Ik wens je veel succes met zo een mentaliteit. Misschien heb je nu nog veel werk maar je naam wordt er niet mooier van.
  • Review door Fritz, Rozenburg
    Beoordeeld op 25 mrt 2021

Toilet renovatie: 10 m2; Hangend

Dit bedrijf heeft goed werk Geleverd!de prijs was ook goed.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Muiden
    Beoordeeld op 22 mrt 2021

Toilet renovatie: 1 m2; Hangend

Het was volgens mij best een pittig klusje maar daar hebben we niemand over horen klagen en het werk is stilletjes en zeer netjes uitgevoerd. We zijn super blij met het eindresultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Roosendaal
    Beoordeeld op 25 feb 2021

Toilet renovatie: 115 m2; Hangend

Uiterst tevreden met het resultaat. Deze mannen werken hard en erg netjes! Hoge kwaliteit opgeleverd voor een zeer nette prijs. Wij raden dit bedrijf aan.
  • Review door Peter, Delft
    Beoordeeld op 28 dec 2020

Toilet renovatie: 2 m2; Hangend

Het toilet is netjes gerenoveerd. We plaatsten woensdag een verzoek op werkspot, waarbij Jose snel reageerde en maandag was zijn collega Pedro al aan de slag! De communicatie was algemeen goed met Pedro, al spreekt hij wel beperkt Nederlands/Engels. Hij heeft hard gewerkt en alles netjes gedaan. De (all-in) prijs is wel ietsjes hoger dan we hadden verwacht, maar zeker waard! Bedankt Jose en Pedro!
    (Bewerkt op 29 dec 2020)

Beste Peter, allereerst wil ik u bedanken voor de recensie, het was ook heel prettig om bij u te werken. Als de klant blij is dan zijn we ook blij. Nog de beste wensen!! Gr, Jose

Reactie geplaatst 29 dec 2020
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Dronten
    Beoordeeld op 23 nov 2020

Badkamer: Complete renovatie

De mannen van SVM bouw hebben het werk netjes gedaan. Het zijn hardwerkende en vriendelijke mannen.