S.N. Elektrotechniek

S.N. Elektrotechniek beoordelingen (151)

• Review door Milko Verheijdt, Julianadorp
    Beoordeeld op 30 nov 2023
    Groepenkast installeren of vervangen: 9 groepen; extra groep instal...
    Heeft de oude groepenkast verwijderd en een nieuwe geplaatst. Ook heeft hij 2 extra kabels naar mijn achtertuin gelegd en een lasdoos en een werkschakelaar voor de nog te plaatsten warmtepomp geplaatst. Ondanks het feit dat het niet het beste weer was om dit te doen heeft hij in mijn ogen erg netjes gewerkt en het keurig opgeleverd.
  • Review door Wessel van Herwijnen, Amsterdam
    Beoordeeld op 29 nov 2023
    Elektrische laadpaal: Installatie, Levering
    Stephan en zijn team hebben hard gewerkt om ea werkend te krijgen. Zijn inschatting van werk was erg goed. Hij denkt mee en heeft ea netjes geinstalleerd. Door een samenloop van omstandigheden verliep de afronding ietwat chaotisch. Daardoor schoot de instructie er bij in.

Bedankt voor uw vriendelijke woorden! We zijn blij te horen dat onze inspanningen vruchten hebben afgeworpen. Onze excuses voor enige chaotische afronding; we waarderen jullie begrip. Mocht er nog iets zijn of als u verdere instructies nodig heeft, staan we altijd klaar om te helpen. We streven ernaar om elke klantervaring vlekkeloos te maken.

• Review door Werkspot-gebruiker uit Zaandam
    Beoordeeld op 25 sep 2023
    Groepenkast installeren of vervangen: Groepenkast installeren of ve...
    Voor S.N. Elektrotechniek gekozen mede vanwege de vele positieve recensies. Stefan kwam snel op de lijn met een helder prijzenoverzicht. Snelle overeenstemming bereikt door het afstemmen van mijn wensen en zijn advies. Plaatsing kon al een paar dagen later geschieden. Klus verliep snel. Stefan zei 2 uur bezig te zijn, maar binnen het uur was de stoppenkast vervangen. Ik ben een tevreden klant!
    (Bewerkt op 29 nov 2023)

Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent! We waarderen het vertrouwen dat je in S.N. Elektrotechniek hebt gesteld. Ons doel is altijd om duidelijkheid te bieden en snel en efficiënt te werken, zodat onze klanten volledig tevreden zijn. Mocht je in de toekomst weer hulp nodig hebben of vragen hebben, staan we altijd voor je klaar.

• Review door Werkspot-gebruiker uit Bergen
    Beoordeeld op 22 aug 2023
    Elektrische laadpaal: Installatie
    Uitstekende service en zeer vakkundig geplaatst alsmede de informatie die ik vooraf, tijdens en na de installatie van m’n laadpaal heb gekregen. Stephan gaat (samen met z’n collega) zeer professioneel te werk en neemt alle tijd om een en ander uit te leggen. Ik kan Stephan van harte aanbevelen wanneer je een laadpaal wilt laten plaatsen en laten aansluiten in de meterkast. Ik weet zeker dat Stephan andere klussen met dezelfde professionaliteit en kwaliteit ook kan klaren.
    (Bewerkt op 29 nov 2023)

Hartelijk dank voor je lovende woorden! We zijn verheugd te horen dat je onze service en vakmanschap waardeert. Het is ons streven om elke installatie met professionaliteit en kwaliteit uit te voeren. Als er in de toekomst meer projecten zijn waarbij we je kunnen helpen, staan we klaar om opnieuw een uitstekende service te bieden.

Beoordeeld op 7 aug 2023
    Elektrische laadpaal: Installatie
    Stephan contacted, offered and installed a home charger just in a week. Everything was smooth, he came on agreed time, finished the job quick and clean.
  • Review door Niels, Alkmaar
    Beoordeeld op 20 jul 2023
    Schakelaars of stopcontacten: 1 stopcontact; Installeren
    Topervaring. Jongens waren mooi op tijd, bescheiden en prettig / vrolijk in de omgang. Werd ook nog geholpen met de plaatsing van het fornuis
  • Review door P, Hoogwoud
    Beoordeeld op 8 jun 2023
    Groepenkast installeren of vervangen: 7 groepen; Groepenkast instal...
    Stephan heeft bij ons een 12 groepen kast geplaatst volgens afspraak er bleek echter een probleem met de groepen te zijn waardoor de aardlekschakelaar er steeds uit klapte. Stephan heeft alles nagemeten en het probleem opgelost ondanks dat dit niet van tevoren was aangegeven . Hij was vriendelijk en nam alle tijd om het op te lossen ondanks hij nog andere afspraken had staan . Heel fijn dat alles nu weer veilig is en het is zeker een aanrader . Voor de volgende keer ga ik zeker contact met hem opnemen