S.N. Elektrotechniek

S.N. Elektrotechniek beoordelingen (151)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Castricum
    Beoordeeld op 1 jun 2020
    Schakelaars of stopcontacten: Installeren
    Ben erg tevreden over het geleverde werk. Duidelijk gecommuniceerd, en Stephan heeft de klus netjes opgeleverd.
  • Review door Anneke, Den Helder
    Beoordeeld op 21 mei 2020
    Schakelaars of stopcontacten: 1 stopcontact; Installeren
    Buiten stopcontact voor jacuzzi en extra groep in meterkast. Leuke jongen en goed contact via de app. Snel, kundig en behulpzaam.

Dankjewel voor de review!

Reactie geplaatst 21 mei 2020
  • Review door Michael, Den Helder
    Beoordeeld op 19 mei 2020
    Schakelaars of stopcontacten: Installeren, Verplaatsen, Vervangen,...
    7 februari de sleutel ontvangen van onze woning en toen moesten we op zoek naar een elektricien. Het idee was om alles kabels die bestaan in een woning in de wand weg te werken voordat de stucadoor zou beginnen. Ook was het onze wens om de stopcontacten te verlagen. Na contact met een elektricien via via waren wij niet heel enthousiast en hebben wij een oproep geplaatst op werkspot. Zodoende kwamen wij in contact met S.N. Elektrotechniek. Om te beginnen is het een keiharde werker. Hij moet vast heel lief zijn voor zijn vriendin zoveel als die weg van huis is :D. Was altijd ruim optijd aanwezig en kwam vaak tussendoor nog even langs om wat te doen. Tijdens de verbouwing dacht hij goed mee met extra veranderingen en dit heeft er voor gezorgd dat we enorm tevreden zijn met het resultaat. Echt een aanrader voor iedereen en vandaar ook de 5 sterren!
    (Bewerkt op 21 mei 2020)

Bedankt Michael! De gehele woning renoveren was een hele klus! De stopcontacten zijn verlaagd en vernieuwd, er zit nu overal cat6A data bekabeling. Als het schakelmateriaal is vernieuwd, nieuwe groepen en groepenkast. Er ligt nu elektrische vloerverwarming in de badkamer en de gehele keuken is vernieuwd met elektrisch koken etc. Fijn dat ik, jouw hierbij mocht helpen! Het is mooi geworden!

Reactie geplaatst 21 mei 2020
  • Review door José
    Beoordeeld op 12 apr 2020

Het vervangen van de groepenkast 3Fase. Demotage meerdere stoppenkasten en vernieuwen naar 1 overzichtelijke groepenkast incl. Hoofdschakelaar/aardlekschakelaars

Blij dat ik bij S.N Elektrotechniek terecht kwam. Stephan heeft m'n oude rommelige stoppenkast vakkundig vervangen voor een overzichtelijk exemplaar. En gelukkig hielp hij een handje bij het veilig maken van de elektra in de garage! Vriendelijk, professioneel, vakkundig! Mocht ik weer eens iemand nodig hebben, bel ik zeker Stephan!
    (Bewerkt op 14 apr 2020)

Veel dank! En geen probleem hoor!

Reactie geplaatst 14 apr 2020
  • Review door Mark, Heerhugowaard
    Beoordeeld op 29 feb 2020
    Schakelaars of stopcontacten: 1 stopcontact; Installeren
    Uitstekend. Stephan denkt goed mee, geeft goed advies, is op tijd en is communicatief sterk. Zeer prettig om mee samen te werken.

Dankuwel voor de review.

Reactie geplaatst 29 feb 2020