S. Bolder Timmer- en Loodgieterswerken

S. Bolder Timmer- en Loodgieterswerken beoordelingen (17)

• Review door Paul, Dieren
    Beoordeeld op 22 mrt 2012
    Vervanger deels verrot kozijn
    Het werk is prima uitgevoerd. Dhr. Bolder werkt zeer nauwkeurig en snel. Ik ben zeer tevreden over zijn werk.
  • Review door Ben, Epse
    Beoordeeld op 4 dec 2011
    Reparatie kozijn voorgevel en dorpel buitendeur slaapkamer
    Onlangs heeft Sacha bij ons in de voorgevel een groot nieuw kozijn geplaatst. Dat is perfect gebeurd. Sacha is een vakman pur sang. En -niet onbelangrijk- hij heeft er plezier in! Sacha is nergens te beroerd voor en hij ruimt ook nog eens alles heel netjes op! Bij een volgende klus kiezen wij weer voor Sacha. We kunnen hem van harte aanbevelen.
  • Review door Piet, Arnhem
    Beoordeeld op 14 jul 2011
    Vervanging zinken dakgoot + deel houten bekisting
    Een aantal aannemers zelf benaderd en opdracht hier via Werkspot geplaatst. Sascha reageerde snel en had een uiterst scherpe offerte, waarmee hij de opdracht heeft gewonnen. Niet alleen de kwaliteit van zijn offerte bleek goed, ook de manier waarop hij de opdracht heeft uitgevoerd. Toen er onverwacht wat meerwerk nodig bleek, plande hij dat snel in en hield de meerkosten beperkt tot het strikt noodzakelijke. Ik kan deze vakman gerust bij een ieder aanbevelen
  • Review door Rianne, Arnhem
    Beoordeeld op 7 mei 2011
    dakgoot vervangen
    Sacha komt afspraken perfect na en levert goed werk waar wij als VVE erg blij mee zijn. Ook extra werk was geen probleem
  • Review door Leo, Heelweg
    Beoordeeld op 5 apr 2011
    dakgoten plaatsen
    Een allround vakman die de zinken dakgoten naar volle tevredenheid heeft geplaatst tegen een nette prijs. Een aanrader.
  • Review door Frédérique, Arnhem
    Beoordeeld op 31 mrt 2011
    Diversen klussen
    Eerlijke vakman. Absoluut een aanrader wanneer je een loodgieter en/of timmerman nodig hebt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zutphen
    Beoordeeld op 9 feb 2011