Run Up Multiediensten

Run Up Multiediensten beoordelingen (201)

Beoordeeld op 22 jun 2021

Afvoeren: Meubels, Huishoudelijke apparatuur, Kleine objecten

• Review door Stefan, Amsterdam
    Beoordeeld op 20 jun 2021

Vloer verwijderen: 14 m2; Tapijt

• Review door Onna, Amsterdam
    Beoordeeld op 17 jun 2021

Vloer verwijderen: 100 m2; Parket

Nico reageerde snel op deze klus en was met name erg flexibel om kort dag de klus van mij te doen. Hij kwam zelfs met 3 man sterk en hebben de vloer in alle kamers verwijderd. Alles netjes opgeruimd en afgevoerd. Wij zijn zeer tevreden. Nico maakt een vaste prijsafspraak en ontzorgt je volledig. Geen extra kosten voor meerwerk etc. Ik kan zijn dienstverlening aanbevelen.
  • Review door Job, Utrecht
    Beoordeeld op 5 jun 2021

Vloer verwijderen: 43 m2; Verlijmd PVC

Bij ons is een gelijmde PVC vloer weggehaald door twee aardige mannen. Het leek een makkelijke klus, maar dat viel helaas tegen. Desondanks is het de mannen gelukt om de vloer er goed uit te krijgen!
  • Review door Thijs, Eemnes
    Beoordeeld op 29 mei 2021

Sloop: 4 m2; Gedeeltelijke sloop - binnen; Dat weet ik niet draagmuur

Wat een toppers zijn de mannen van Run Up Multiediensten. Makkelijk en duidelijk mee te communiceren, goede afspraken en bovendien hele harde en goeie werkers! Ik zou ze zeker aanraden en ook vragen voor toekomstige klussen!
  • Review door Marcella, Uitgeest
    Beoordeeld op 26 mei 2021

Vloer verwijderen: 60 m2; Parket

Nico is een echt kanjer samen met zijn maat klaarde hij de klus in een dag. Gaf een goede prijs en heeft het werk keurig uitgevoerd. Afspraken waren vlot gemaakt en communicatie ging vlot en zeer vriendelijk . Zou hem aan een ieder aanbevelen
  • Review door Peter, Zaandam
    Beoordeeld op 23 mei 2021

Vloer verwijderen: ca. 14 m2; Tapijt

• Review door Werkspot-gebruiker uit Purmerend
    Beoordeeld op 17 mei 2021

Vloer verwijderen: 40 m2; Parket

Super dienstverlening, de mannen werken keihard en lopen niet weg als de klus zwaarder blijkt dan verwacht. Er wordt gewerkt met erg professioneel gereedschap waar de gemiddelde doe-het-zelf-er simpelweg niet tegen op kan. Kortom een aanrader om met run up zaken te mogen doen!
  • Review door Cees, Middelburg
    Beoordeeld op 17 mei 2021

Vloer verwijderen: 75 m2; Tapijt

volgens afspraak correct en snel uitgevoerd
  • Review door Joyce, Ede
    Beoordeeld op 14 mei 2021

Vloer verwijderen: Parket

Snelle reactie en alles netjes en volgens afspraak afgehandeld.