Run Up Multiediensten

Run Up Multiediensten beoordelingen (201)

• Review door Foad, Eindhoven
    Beoordeeld op 21 okt 2021

Vloer verwijderen: 55 m²; Parket

Hele goede ervaring gehad met Run Up Multiediensten. Er moest met spoed een parketvloer worden verwijderd, een hele vervelende klus aangezien dit ooit met emmers lijm en ook nog veel spijkers is gelegd. Er is snel gereageerd en de heren zijn in het weekend gekomen, en hard gewerkt om deze klus vakkundig en tijdig te klaren en de vloer heel netjes achter te laten. Ik raad dit bedrijf zeker aan.
  • Review door Jan, Groningen
    Beoordeeld op 10 okt 2021

Nog dit weekend verlijmd parket + spaanplaat verwijderen: 35 m²

Wij zouden om de kosten op een grote verbouwing te drukken zelf het grootste deel van het sloopwerk doen. De vloer bleek echter onmogelijk zelf te slopen: parket verlijmd op gespijkerd en verlijmde spaanplaat op beton. Alles geprobeerd, ook onze aannemer, maar niks lukte. Tijd begon te dringen: de maandag erop kwam de vloerverwarming en als dat mislukte ging alles mis in de planning. Aannemer regelde die woensdag een bedrijf voor de vrijdag, die belden helaas donderdagavond nog af. Pure paniek dus, want vloer moest er in het weekend echt uit, maar slechts 10 minuten na het plaatsen op werkspot reageerde Nico: hij kon die zondag de klus komen klaren voor een all-in prijs, en dat vanuit Amsterdam naar Groningen. Uitstekende communicatie via de telefoon en whatsapp, en de vloer is leeg en schoon opgeleverd zodat de dag erna de vloerverwarming kan worden ingefreesd. Niets dan lof voor Nico en zijn team!
  • Review door Syd, Amstelveen
    Beoordeeld op 5 okt 2021

Vloer verwijderen: 70 m2; Tapijt

Wij moesten een huurwoning van ongeveer 70m2 leeg opleveren na 36 jaar bewoning. Bezemschoon. Woning en schuur zijn bezemschoon gemaakt in één dag - wij hadden zelf al wat voorwerk gedaan, maar tapijt/zeil etc. moest nog eruit gehaald worden, evenals kasten en andere grotere zaken. Binnen een dag helemaal leeg en kaal opgeleverd. Goeie communicatie, goede prijs en harde werkers.
  • Review door Christiaan, Sliedrecht
    Beoordeeld op 4 okt 2021

Vloer verwijderen: 44 m2; Gelijmd PVC vloer

Nico en Bas hebben uitstekend werk verricht. Erg vriendelijk en goede communicatie m.b.t. de werkzaamheden en prijs. Daarnaast is alles achteraf netjes opgeruimd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Soest
    Beoordeeld op 16 aug 2021

Vloer verwijderen: 10 m2; Cement

De klus was in een dag uitgevoerd. Prima werk van Nico en zijn mannen. Daarnaast nog even een extra vloer weggehaald. Nico is aan te raden voor sloopklussen.
  • Review door Frank, Rotterdam
    Beoordeeld op 4 aug 2021

Vloer verwijderen: 85 m2; Laminaat

De laminaatvloer in de gehele woning was in een mum van tijd verwijderd. Ze begonnen en gingen door totdat de klus geklaard was. Top werk!
  • Review door Robin, Een
    Beoordeeld op 19 jul 2021

Vloer verwijderen: 90 m2; Beton

Nico en z’n jongens hebben hard gewerkt. Bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 8 jul 2021

Vloer verwijderen: 45 m2; Parket en tegels

Parket vloer, tegelvloer verwijderen, en muurtje uitbreken. Snel gebeurd, en prima werk geleverd.
  • Review door Iris, Nieuwegein
    Beoordeeld op 5 jul 2021

Vloer verwijderen: 5 m2; Marmoleum

Heeft top werk geleverd, houdt zich aan de afspraken. Een echte aanrader!
  • Review door Hugo, Leiderdorp
    Beoordeeld op 5 jul 2021

Vloer verwijderen: 37 m2; Parket

Onze parketvloer was gelijmd op 2 lagen spaanplaat. Eerst zelf geprobeerd, waarbij we gaten in de dekvloer kregen wat we weer moesten herstellen. Run Up met de juiste machines de vloer er in lagen af geschraapt en de resten van de dekvloer gefreesd. Dit hadden we zelf nooit zo netjes en snel kunnen doen. Bedankt voor jullie deskundigheid en ik ben zeer tevreden over jullie werkteam. Met vriendelijke groeten Hugo en Monique Verdooren, Meeuwenlaan 31 Leiderdorp